sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Leffapläjäys =D

Hellurei!

Tässä on kesä mennyt huimaa tahtia eteenpäin, ja kohta jo elokuu häämöttää! Hui jo pelkkä ajatus sai pienen jännityksen aikaan, kun syksyllä tapahtuu niin paljon asioita, ja kaikki suunnitelmat on vielä ihan auki.. No, niihin palaan myöhemmin, mutta nyt sukelletaan elokuvien maailmaan! =) Siis mä oon aina tykännyt ihan hirveesti kattoa elokuvia, se on niin ihanaa kun pääsee ihan toiseen maailmaan, elokuva herättää tunteita, naurua, itkua, kiukkua, ahdistusta, ja silti se on vaan fiktiota =D Tässä parin kuukauden aikana huomaa että meillä on ollut käytössä Viaplay, Netflix JA Viasat =P Joten näitä elokuvapostauksia tulee nyt kaksi heinäkuussa, koska lempparileffoja on taas löytynyt hirveesti. Viasatista en oo kattonyt kylläkään mitään elokuvaa, ja Viaplaystä loppu just kuukauden kokeilu, mutta Netflixistä löydän koko ajan lisää elokuvia mitä haluun nähä =D Koska tulee se hetki mistä kaikki aina puhuu, että ei sieltä enää löydä mitään katottavaa?? Mutta joo, niihin elokuviin =)

Itse ilkimys 1 (2010) & 2 (2013) Yhdysvallat

Katoin hetken ykköstä telkkarista, ja heti tuli into että haluun lainata nää kirjastosta. Ja siis molemmat oli niin hauskoja! Just aikuisellekin löyty huumoria sieltä, ja jossain kohtii sai nauraa ihan kyyneleet silmissä =D Hyvä, erilainen juoni, niin parhaita noi kätyrit (keltaset ukot). Kolmonenhan on nyt elokuvissa, täytyy ehottomasti nähä sekin!

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (engl. Dead Men Tell No Lies, 2017, Yhdysvallat) 
Ei oo vieläkään oikein mulle selvinnyt että miks toi nimi on vaihettu et suomeksi se on Salazarin kosto (mut ei suomennettuna), ja enkuks dead men tell no lies =O Mutta täähän on tän sarjan viides elokuva, ja monet sanoo että oli ihan surkee, Johnny Deppillä vaan yritetään saada lipputuloja, ei kiinnosta enää Deppin elokuvat kun on kuullut siitä niin paljon huonoa. MUTTA. Mä tykkäsin tästä! Paljon enemmän kun nelosesta. Juoni oli parempi ja selkeempi, toi Javier Bardem ketä esittää Salazaria on ihan huippu! Johnny Depp on tässäkin ihan huippu, mutta ehkä aavistuksen liikaa on viety sen roolia yli kestettävyyden rajan. Mutta hieno elokuva!
Rottatouille (Ratatouille, 2007, Yhdysvallat)
Tästä huomaa ton Disneyn aikaisemman elokuvantekotyylin, että lastenelokuvat oli aika karuja ja niissä tapahtu aika ahdistaviakin asioita, ei pelkästään auinkoa ja yhteislauluja. Mutta onneks onnellinen loppu, ja tosi hauska elokuva muuten! Loppu oli vähän liian nopeesti tehty ja sitä ois vähän voinu vielä pitkittää.
Sooloilua (2007, Suomi)
Ensimmäinen suomalainen elokuva joka pääsi mun parhaiden elokuvien joukkoon! Tääkin päivä koitti =D Ihan paras toi mummeli ja sen letkautukset, Kristiina Elstelä voittikin siitä Jussin. Hellyyttävä, ihana, erilainen, ja suomalainen joka ei ollut ahdistava ja synkkä! Hassua kun lopussa vähän toivoin ettei pääpari olis mennyt enää takasin yhteen =O

Think Like a Man (2012, Yhdysvallat)
Hauska, hyvät näyttelijät, ihana hömppä =) Välillä täytyy kattoa tällästä hömppääkin =D Ainoo ongelma että tässä kun on näin monta paria, ja näyttelijät on tosi samannäkösiä, niin en aina pysynyt kärryillä et kuka on kuka ja ketä deittailee ketäkin =D

Truman Show (1998, Yhdysvallat)
Jim Carrey on kyllä yks mun lempparinäyttelijöistä =) Mahtava klassikko joka sai 3 Oscar-ehdokkuutta. Tosi erilailla kuvattu ja viety juonta eteenpäin, mutta se sopi tähän tosi hyvin. Todella erilainen juoni, ja mielenkiintoinen ajatus. Hyvät sivunäyttelijät =) Hyvää komediaa, mutta laitto myös jännittämään että miten tää loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)