sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Sekalaisia kuulumisia!

Heippa hei!! Yli kuukausi on taas viimeisestä postauksesta.. Maaliskuu tuntui tosi pitkältä, ja nyt kun huhtikuu on vaihtunut, tuntuu että päivät ei riitä mihinkään. Koulussa on yhtäkkiä pamahtanut aivan jäätävästi hommia, ja nyt täytyisi kuukausi jaksaa painaa oikeen kunnolla.. 

Mutta en nyt oikeen jaksa oikeen isosti kertoilla kuulumisia, kun nytkin ajatukset harhailee asioissa mitä pitää seuraavaksi tehdä (joo tää huhtikuu on nyt aikamoista suorittamista suurimmalta osin, w2d-listojen nujertamista..) Mutta onneksi oon ehtinyt tekemään paljon muutakin, tosi kivoja juttuja <3 Kuvat ei oo mitenkään aikajärjestyksessä, kuhan heittelin kaikkia kivoja kuvia viime viikoilta =)

Oltiin eilen ajamassa kartingia =D Niin hauskaa!!! Amerikassa ajoin kerran, mutta tää oli ihan erilaista =D Tero ei ollut koskaan kokeillut, mutta molemmat tykättiin tosi paljon! Tää on lisäks ihan tosi lähellä meitä =)
Into lautapeleihin ei ole lähtenyt, ja viimeksikin kauppareissulta lähti mukaan uusi lautapeli =) Tää on NIIN hauska! 
Käytiin Pan Buddha-nimisessä ravintolassa lounaalla yks perjantai =) Tää on viime syksynä avattu Joensuuhun, ja oli NIIN hyvää! Täytyy ehkä taas joku päivä mennä ;)
Oltiin luokan kanssa perjantaina grillaamassa =) Oli tosi hauskaa, pelattiin, juteltiin, kuunneltiin musiikkia =)
Ja sitä makkaraa =D Kyllä Vietnamilaiset oli vähän ihmeissään =D
Tästä on jo varmaan kolme viikkoa kun on ollut aikaa rentoutua =D
Kevät on tullut jotenkin salakavalasti tänne Joensuuhun =D
Onneks kaiken tän kiireen ja tehtävälistojen keskellä mulla on mies joka muistaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)