sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Olohuone =)

Jippii vihdoin meillä on sohva! =) Ja vihdoin voin laittaa kuvat meidän ihanasta olohuoneesta <3 Tää on meidän olkkareista tähän mennessä suosikkini, ja tää näyttää kaikkein eniten meiltä. Sini-valko-harmaa sopii meille tosi hyvin. Vielä olis jotain mitä vois muuttaa niinkun esim. matto, sohvapöytä ja tv-taso, mutta oon silti tähän nyt tosi tyytyväinen =) Alkovi on uus juttu mutta ollaan saatu se aika hyvin toimimaan.
Hassu kun toi jalkalamppu näyttää ihan valkoselta tässä kuvassa kun se on päällä =D Se on siis turkoosi =)
Ah meidän uusi työtuoli on niin ihana <3
Tääkin ehti näihin kuviin =) Ostin tän Terolle vuosipäivälahjaksi, tosi kivasti yhdistää Teron intohimon ja tulevaisuuden ammatin meidän parisuhteeseen ja muhun, kun tykätään matkustella yhdessä ja kokeilla uusia maita =) 
Kynttilöitä löytyy ja tulee aina löytymään =P  
Ja siinä meidän uusi sohva <3 Se on täyttä rakkautta <3
Tabletit on ihanat mutta tosi epäkäytännölliset ja vaikea puhdistaa =( No pikkuvikoja =D 
Tämmönen tää meidän olohuone on =) Nyt vasta eilen saatiin tää oikeastaan kunnolla valmiiks kun sohvan takia piti tehdä vähän hienosäätöä. Kyllä se vaan vaikuttaa niin mielialaan kun on semmonen kämppä missä ite viihtyy ja on ite ollut laittamassa sitä kuntoon. Eilen kun laitettiin kynttilöitä palamaan ja oli oikeesti aikaa katsoa meidän olohuonetta, niin tuli ihana kotoisa olo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)