maanantai 5. syyskuuta 2016

Eteinen =)

Hellurei! Ihanaa syyskuuta kaikille! =) Heti koulun alussa saa paahtaa aikalailla hommia, niissä siis menee helposti loppupäivä kun koulusta tulee kotiin.. Mulla on koulussa uusia muutoksia, mutta niistä lisää jossain muussa postauksessa. Nyt halusin tulla alottamaan meidän uuden kämpän esittelyn.

Viime postauksessa kerroin siitä fiiliksestä mikä ekana päivänä oli täällä. Ei tuntunut yhtään kodilta ja oli ihan ahdistunut olo että miten saadaan kaikki paikoilleen. No siinä meni se viikonloppu =D Maanantaina kun alotin koulun, oli kämppä jo kunnossa muutamia juttuja lukuunottamatta. Aika ylpee oon kyllä meistä =)

Tosiaan en halua täällä esitellä meidän sisustustaitoja ja leveillä että kattokaa kuinka mahtava sisustus meillä on. Tarkoituksena on jättää itselle muistoja, kun blogista on tosi kiva tulla katsomaan vuosien jälkeen miltä meidän asunto täällä Joensuussa näytti. Meidän asunto ei välttämättä ole nykyisten sisustustrendien mukainen eikä mikään ole uusinta uutta, vaan se näyttää meiltä ja on paikka missä meillä on hyvä ja turvallinen olla. Paljon samoja huonekaluja ja sisustusjuttuja on kuin oli Ulvilassakin. Muuten meillä on aikalailla kaikki valmista, sohvaa vaan vielä odotellaan saapuvaksi.. 

Meillä on melkein samanlainen pohjapiirros tässä kämpässä kun edellisessä paitsi että makkari ja olkkari vaihtoi paikkaa, ja tässä on iso parveke. Neliöitä on 47,5, eli vähän enemmän kun edellisessä. Vessa ja makkari ovat isompia, keittiö ja olohuone taas pienempiä kun edellisessä. Tää on ihan hyvän kokoinen kahdelle. Vuokra on paljon enemmän kun mitä Ulvilassa oli, samaa hintatasoa kun Tampereella, mikä oli tosi yllätys ja tietty todella harmi. Meni tosi kauan aikaa löytää asunto, jossa hinta, sijainti ja varustetaso kohtasivat meidän halujamme, paljon jouduttiin silti joustamaan erityisesti hinnassa. Tää on vuokrattu yksityiseltä, mikä on aika uutta meille. Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Meillä oli siinä välissä OVV, joten oli tosi luotettavaa vuokrata asunto. Lisäksi mun täti ja serkku kävivät katsomassa asuntoa, ja totesivat hyväksi. Oltiin vaan ekstra varovaisia kun ollaan kuultu niitä kauhutarinoita missä vuokrataan asuntoa ja kun päästään paikan päälle, sitä koko asuntoa ei löydykään mistään.

Aloitetaan siitä mitä ekana näkyy kun tulee ovesta sisään, eteisestä.
Tuo missä on toi sininen sydän on ulko-ovi.
Alaovi on tässä aina lukossa, joten vieraitten täytyy soittaa summeria. Se on ollut niin siistiä kun edellisessä asunnossa ei se toiminut (pienet on ilot välillä =P)
Tää on ihanan leveä, mahtuu kaksi kävelemään ilman liikennevaloja. Ja vaikka toinen laittaisi esim. kenkiä jalkaan, toinen mahtuu silti ohi =D 
Meillä on täällä automaattinen ilmastointi, ja välillä ulko-ovi on tosi vaikee avata kun käy niin kauhee veto. Makkarissa siihen oli tottumista ja kerran aamusti kun puin vaatetta, oli pakko kattoa että sataako ulkona kun ilmastointi kuulosti ihan siltä =D Eipä meidän eteisestä sen enempää, kuvat kertoo kuitenkin niin paljon =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)