lauantai 4. kesäkuuta 2016

Teatterissa...

Heissan! Täytyy nolona myöntää että ennen 29.4.2016 en ollut käynyt Porin teatterissa, ainakaan niin että muistaisin =D Tykkään kyllä kulttuurista, mutta harvoin sitä tulee käytyä missään tämmösissä. No huhtikuussa päätettiin mennä kattomaan teatteria Poriin =)
Kuvanlaatu taas parasta =D


Sattui olemaan tämän näytelmän viimeinen kerta, joten päästiin viimeisten joukossa katsomaan Sukuvika-nimistä komediaa. Meillä oli ihan hyvät paikat, ja tosta näki kyllä ihan hyvin =) Juonesta kerrotaan näin:

Keski-ikäinen tohtori David Mortimore valmistelee tärkeää puhetta arvovaltaiselle vierasjoukolle, kun paikalle ilmaantuu sairaanhoitaja, jonka kanssa tohtorilla oli suhde 18 vuotta sitten. Tohtori oli jo tuolloin naimisissa. Suhteesta syntyi lapsi, joka nyt haluaa tutustua isäänsä. Välttääkseen skandaalin David suostuttelee samanikäisen kollegansa esittäytymään pojalleen tämän isänä.

Vanhat ihmissuhdesotkut uhkaavat paljastua, mutta yksinäinen kollega pitää uudesta roolistaan ja jatkaa isänä esiintymistä.

Pieni hätävalhe tilanteen pelastukseksi saa aikaan valtaisan tapahtumien ryöpyn, jonka seurauksena ihmiset tulevat ja menevät, ovet saavat kyytiä, valheet kasautuvat valheiden päälle ja väärinkäsitys seuraa toistaan. Jos farssit ovat lähellä sydäntäsi, tätä näytelmää ei kannata jättää väliin!


Tää kesti 2 tuntia väliaika mukaan lukien, ja se oli kyllä just hyvä pituus =) Tämmönen päätön komedia siis, jossa sai kyllä nauraa! Näyttelijät oli tosi hyviä, ja teatteri on kyl niin eri kun elokuva. Jos joku menee pieleen ni ei voi vaan ottaa uutta ottoa, vaan katsojat on siinä heti, ja näkee kaiken =D Ensimmäinen näytös oli vähän parempi kun se loppupuolisko, mutta kaiken kaikkiaan tosi hyvä kokemus, ja hauska =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)