sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikonloppu lusittu =D

Hellurei <3 Pääsiäinen oli ja meni mut huomasin etten oo vielä laittanu kuvaa meijän pääsiäisruoasta =) Me tehtiin lammasta vähän niinkun pulled pork tyyliin, duchesseperunoita ja uunikasviksia (fenkolia, porkkanaa ja salottisipulia nam!)
Pääsiäisruoka <3
Niin kerroin aikasemmin että sain uuden pestin kokkina lounasruokapaikasta =) Nyt on kaks viikkoa takana siellä, ja joo alussa olin tosi paniikissa. Kun ekana päivänä mulle valkeni enemmän mistä hommassa oli kyse. Tuolla syö siis päivässä n. 100 henkee et ei nyt mitään ihan hirveesti. Mutta se on siis opetuskeittiö, et amiksen 1.luokkalaiset tulee tonne kokkailemaan. Mä oon siellä vastuussa lämpimästä ruoasta ainoona työntekijänä. Ja samoin ohjeistan niitä oppilaita siellä. Alussa olin aivan paniikissa et miten ihmeessä pystyn siihen. Siellähän menee liha-,kala- ja kasviruoka + joku hiilarilisäke, et siinä riittää hommaa. Kaikki täytyy olla tietty hyvää ja samaan aikaan valmista. Joo ja samaan aikaan niitä oppilaita pitää tietty pitää silmällä. Välillä ne kysyy samoja kysymyksiä kun mitä mä oisin kysyny, eli tuntuu välillä tosi pölöltä siellä. Mut siitä on oppinu paljon. Ehkä tän kahen viikon aikana oon oppinu kokkaamisesta saman verran lisää kun amiksessa kolmen vuoden aikana =DD Ihanaa on se, että tuolla on ihana työporukka ja siellä on mukava tehdä töitä. Vähän toi opettaminen tai siis oppilaiden kanssa työskentely on ollut erilaista, eikä ainakaan vielä oo niin mun juttu.

Viime viikonloppu oli ihana <3 
Perjantain viikonloppudrinkit, kokeiltiin uutta reseptiä =) Samalla katottiin Sohvaperunoita, joka on niin hauska sarja, ollaan ihan koukussa =D
Meitä oli ilahduttamassa viikonlopun ajan kaks ihanuutta <3
Teron veljen kaks kissaa tulivat meille hoitoon kun ne meni Helsinkiin =) Oon muutenkin ajatellut että haluisin kissat meille hoitoon kun on hirvee kissakuume ittellä. Tää viikonloppu ei kyllä auttanu siihen =D Lyhytkarvainen kenellä on raitoja turkissa on Morris ja toinen on Mimosa. Mimosan lempipaikaksi tuli meijän pesukone =D Huomas että Mimosa oli rohkeempi, mutta sunnuntaina molemmat temmelsi aikas normaalisti ja kerjäs huomioo <3 Ihania molemmat <3


Sunnuntaina heräsin ahdistuneena. Elämästä. On taas jotenkin sellanen tyhjä olo, että tätäkö tää elämä nyt on. Nyt nää kaks viikkoa oon ollu aivan poikki, töistä kun oon tullut ni en oo kyllä jaksanut tehä mitään. Mut siis haluisin tietty nauttia elämästä tälläkin hetkellä. Lauantaina tein listaa asioista joita rakastan, sekä arvoista. Ja haluan elämääni nauttimista, intoa, iloisuutta.. Ja tuntuu että niitä ei ole. Siis en halua että mun elämä on viikonlopusta toiseen elämistä. Mut nyt kun on kaks viikkoa ollut 8-16 töissä + linkkamatkat päälle, niin ei aikaa jää mihinkään muuhun. Sen takia sen oikean ammatin löytäminen on mulle super tärkeetä. Koska se vie elämästä niin ison osan. Haluan nauttia siitäkin.

Mutta joo, haluttiin siis nauttia rauhallisesta sunnuntaipäivästä niin tehtiin oikein kunnon ihana aamupala <3 Katottiin tänään myös leffa Pahatar, joka oli NIIN hyvä! Suosittelen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)