torstai 17. maaliskuuta 2016

Ihanaa kevättä! =)

Heipä hei!

Pitkästä aikaa kuulumisia ja kuvapläjäys =D

Meillä siis meni 21.1 auto lunastukseen, ja saatiin 25.1-8.2 laina-auto Scandia Rent:iltä. Meijän ei ite tarvinnu maksaa siitä kun se omavastuuosuus, ja se oli tosi pieni verrattuna vuokra-auton hintaan muuten. Toi auto oli kyllä ihan mukava ajaa, pieni ja simppeli. Nyt eletään ilman autoa, eikä aiota uutta hankkiakaan.


Tammikuun vikana viikonloppuna oltiin parihierontakurssilla. Se oli kansalaisopiston, ja se oli kahtena päivänä. Sitä piti tosi mukava nainen, ja siellä käytiin aluks vähän teoriaa ja sitten vaan harjoteltiin toisillamme. Se oli ihan erilaista hierontaa kun mitä oon koskaan hieronut. Se oli niin tarkkaa ja ties tarkalleen et mitä lihasta nyt hierotaan eikä ollu sellasta vähän sinnepäin. Tosi kivaa! Ja oli niin ihana mennä yhdessä sinne <3

Tän hetken lemppariruoka, niin simppeliä mut oikeilla mausteilla aivan taivaallisen hyvää =)


Oon nyt muuten päättänyt että en hae ykköseks yliopistoon vaan ammattikorkeaan. Eli siis liiketalouden puolelle. Se helpotti stressiä tosi paljon ja tuntuu täysin oikeelta valinnalta. Aina AMK:ista voi sitten jatkaa yliopistoon jos haluaa. Haut onkin eilen jo alkanut huhhuh!

Käytiin yks päivä kattomassa Teron kanssa tää leffa. Täähän voitti nyt Parhaan Elokuvan Oscarin, ja täysin kyllä ansaitusti. Kannattaa kattoa! =)


Käytiin yks päivä kaverin kanssa koittamassa vähän erikoista lajia, nimittäin jousiammuntaa =) Mä olin yllättävän hyvä siinä, ja se oli tosi kivaa! Siinä sai just sillai keskittyä kunnolla ja vaadittiin kyllä käsi- ja yläselkälihaksia. Ei ollu niin helppoa kun mitä se Nälkäpelissä näyttää =P

VIHDOIN! Pääsin taas laskettelemaan! Vieläpä kaks kertaa saman viikon aikana <3


Ensin oltiin M:n kanssa Salomonkalliolla, ja sitten mentiin Teron ja M:n kanssa Ruosniemeen, molemmissa oli tosi kivaa! Tero ei oo ennen lasketellut kun kerran, mutta tosi hyvin silläkin meni =)


Mehän alotettiin viime kesänä hölkkääminen Teron kanssa. Ja nyt harmittaa se niin paljon, koska mun penikat ei enää kestä hölkkäämistä. Se on meillä suvussa et sisko ja veli molemmat kärsii samasta vaivasta, joten ei siihen auta esim. et olis paremmat juoksukengät. Kyllä harmittaa tosi paljon, mutta onneks pyöräilyä voi vielä jatkaa. Otettiin tähän maaliskuulle kyykkyhaaste, ja kyykkääminen on kans ollu penikoille aika raskasta, mut sitä on ainakin vielä pystynyt tekemään.


Mentiin Teron kanssa jo 7.2 viettämään kahestaan ystävänpäivää Serenaan, koska sillon meillä oli vielä auto käytössä. Oli niin hauskaa ja rentouttavaa! Siellä oli tosi vähän porukkaa eikä joutunut oikeastaan lainkaan jonottamaan minnekään =) Vähän ränsistynyt se oli joiltakin osin, esim. suihkut ja pukukopit, mutta esim. villi virta oli niin hauska että kyllä kannatti mennä =D Vähän lapsetti =)
Ystävänpäivän kunniaksi myös meidän nalleperhe lisääntyi yhdellä pienellä nallella =P 13.2 meillä oli lautapeli-ilta ja palju+sauna ystäväpariskunnan kanssa ja 14.2 juotiin vähän kuohuvaa ja katottiin Lumottu-elokuva <3


Nyt on taas työkuviot hieman muuttunut =D Mähän oon nyt ollut tuolla rappusiivouksessa. Nyt sain 4-6 vko määräaikaisuuden yhestä lounasruokapaikasta, joka on samalla opetuskeittiö. Oon nyt siis kokkina siellä! Ekaa kertaa teen oikeesti työkseni sitä, ja se kyllä vähän jännittää =O Tää on sairaslomasijaisuus kun työntekijä menee leikkaukseen, niin paikkaan sitten sitä. Palaan sitten rappusiivoukseen tän pestin jälkeen =) Ihan kiva kyllä päästä taas pitkästä aikaa keittiöön kokkailemaan, vaikka kyllä jännittää =O

Kasvispihvejä ja couscous-salaattia =)
Yks perjantai oltiin Karl Fazer-luennolla (Otsolan ilmaisluento =D) ja sitten Teron veljen vaimon taidegallerian avajaisissa ja sen jatkoilla Somassa. Tosi kiva ilta <3Ette arvaa mitä tehtiin yks päivä? Ankanrintaa =D Oli ihan älyttömän hyvää! Punaviinikastiketta ja pekonipapuja, ja vei kielen mennessään! =)
 Meijän herkkulakko muuten sujui tosi hyvin =) Kerran viikossa joku jälkkäri, 2-3 kertaa kuukaudessa karkkipäivä jos haluaa. Ollaan vähennetty TOSI paljon herkkujen syömistä, ja nyt siitä oikeen nauttii kun saa ottaa hyvällä omalla tunnolla jonkun jälkkärin tms =)
Ja joo ekaa kertaa elämässäni tein kotona karjalanpaistia, ja tuli NIIN älyttömän hyvää! Just sopivan mureeta lihaa ja niin hyvät mausteet. Tästä tuli kanssa yks lemppari. Ja siis yhtä hyvää tuli vaikka ei ollutkaan pataa, tossa päällä oli folio niin sekin kävi hyvin =)

Ah vihdoin nää löyty =) Normi leffat meillä jo on, mutta oli pakko saada pidennetyt ja Blu-raynä! =D
Tilasin uudet kuoret puhelimeen =)


Kevät on täällä!
Vähän lukemista taas =)


Tänään ihanat smoothiet iltapalaks =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)