tiistai 23. joulukuuta 2014

Ihanaa joulua =)

Ääh jo toinen tällanen lyhyt postaus peräkkäin, mut nyt ei vaan repeä =D Ollaan menty ja tultu NIIN hirveesti, nähty ihmisiä, haettu tarvikkeita kämppää varten ja tietty joulua. Mutta nyt voin onnekseni sanoa että meidän kämppä on valmis <3 Ja tää tuli kyllä ennätysnopeesti! Ruvettiin viemään tavaroita kämppään viikko sitten lauantaina, viime viikon ma-ti oli eka yö täällä. Ja perjantaina oli kaikki paikoillaan =) Eli meni 6 päivää, ja joka päivä tehtiin paljon muutakin kun oltiin kotona. Ei olla oikeestaan vietetty yhtään kokonaista päivää vielä kotona.

Oltiin nyt la-ma siskon luona Maskussa, ja vähän mälsää tulla kotiin. Käytiin samalla reissulla mun porukoilla ja Teron porukoilla. Ja noissa paikoissa tuntui enemmän kodilta kun täällä.. Mutta onhan se nyt ihan ymmärrettävää kun ei olla täällä ehditty vielä olla paljoakaan. Oon käynyt täällä vasta tyyliin kerran suihkussa ja ruokaa ei olla tehty kertaakaan. Vaan aamupalaa ja muuta tollasta..

Mutta ihana joulufiilis meillä täällä silti on. Tänään saatiin kuusi ja koristeltiin se. Se tekee mulle aina sen joulufiiliksen <3

Huomenna ollaan perinteisesti kahestaan. Meillä on tosi kiva päivä tulossa, ja on ihanaa alkaa nyt jo tekemään niitä omia perinteitä mitä halutaan jouluaattona tehdä.

Mutta joo, tästä postauksen kirjottamisesta ei nyt oikeen tuu mitään kun yritän tässä kattella samalla Vain Elämää uusintaa (ollaan muuten jo tän viikon sunnuntaina menossa kattomaan sitä konserttia tonne Hartwall areenalle). Joten Ihanaa Joulua kaikille <3 Nauttikaa, rentoutukaa ja ihastelkaa joulun taikaa <3 Sitä mä aion tehdä!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)