tiistai 4. marraskuuta 2014

20-vuotias typykkä =D

4.11.1994 klo 10.23 Jorvin Sairaalassa tämä neiti saapui maailmaan. Tarina kertoo etten ollut mikään helpoin lapsi. Vahva tahto ja temperamenttinen, sitähän se vieläkin on =D Silti aina pohdiskeleva ja mietteliäs. Nimeksi annettiin Heidi, ja nimipäivä osui ihan kohdalleen nimittäin Unikeonpäivään =)Ensimmäiset 7 ja puoli vuotta elämästäni asuttiin Vantaalla. Harrastin vuoden luovaa tanssia parhaan kaverini kanssa. Tästä ajasta en itse muista melkein mitään. Ykkösluokan jälkeen 2002 muutimme Luvialle, jossa asuinkin seuraavat kuusi vuotta käyden peruskoulua seiskaluokkaan asti. Koulussa olen aina ollut hyvä, se on ollut todella tärkeää mulle koko elämäni ajan. Harrastuksia tuli ja meni, pidempiaikaiset olivat kokkikerho ja sähly, josta oon aina tykännyt ihan hirveesti. Seiskaluokalla saan oman osani koulukiusaamisesta, siitä voit lukea lisää täältä.

Sitten muutin Ulvilaan jossa asuin taas seuraavat kuusi vuotta. Koulukiusaaminen jäi onneksi Luvialle, ja muistot yläasteesta on yleisesti tosi positiiviset. Kävin n. kerran viikossa "poppanassa" eli siis tekemässä mattoja ja poppanoita, tykkäsin siitä tosi paljon kun sai hakata niitä mattoja oikein kunnolla hah =D Rippikoulun ja -leirin kävin vielä Luvialla kun sinne jäi niin paljon kavereita. Olin kesätöissä eläinhoitolassa, jossa oli tosi kivaa! =)

Rippipäivänä 2.8.2009
marraskuu 2009, 15-vuotias
Ysiluokalla olin ihan huippukunnossa, pyöräilin hirveen pitkiä matkoja ja missään ei tuntunut =D Harrastin myös hiphoppia vuoden, ja tein itse tanssiesityksen joulujuhlaan. Kävin kattomassa Sunrise Avenue:ta ja Anna Puuta livenä. Olin TET:issä Martina-ravintolassa ja unelmani kokin työstä varmistuu. Silti kun tulee aika hakea opiskelupaikkoja, niin paniikki iskee. Lopulta päädyn hakemaan Ulvilaan kaksoistutkintoon. Kesällä pääsen samaan paikkaan kesätöihin kuin viime kesänä, ja The Baseballs:ien keikalle Yyteriin =) Käydään myös yhden yön reissulla Tallinnassa ja matkustusinto on sytytetty (: Hiustenväri vaihtuu yhtä usein kuin mielialat, ja kaikenväristä tulee kokeiltua. Silti monien eri värien jälkeen olen sitä mieltä että blondit on se mun väri =D

Opiskelut kaksoistutkinnossa alkaa, ja ykkösellä kaikki on uutta ja ihmeellistä. Harrastan joogaa ja jumppaa. Pääsen 2011 keväällä Turkkiin viikoksi, jossa on tosi kivaa. Kesällä työskentelen ravintolassa, ja tykkään työstä kovasti.

Kakkosluokalla tapahtuukin paljon ja nopeasti. Lukuvuosi alkaa lukiojaksolla, jossa päätän aloittaa yrityksen kaverini kanssa. Se työllistääkin mua ihan hirveesti koko lukuvuoden ajan. Lukiossa ja amiksessa aletaan jo hiiskumaan musta ja Terosta ennen kuin me edes ite tajutaan että tykätään toisistamme. 10.10.2011 aletaan seurustelemaan <3 Olen kaksi kuukautta työssäoppimassa suurkeittiöllä, teen samalla amiksen atto-aineita JA käyn iltalukiossa. Huhhuh mikä kakskuukautinen =O 14.10.2011 pääsen Britney Spears:in keikalle, joka oli kyllä ikimuistoinen ilta!!<3 Keväällä pääsen viikoksi Saksaan lukioryhmän kanssa (: Kesällä olen taas kesätöissä samassa ravintolassa kuin viime vuonna =)

Kolmosella olen kaksi kuukautta työssäoppimassa Andaluciassa, joka on todella opettavaista. Ravintola on aivan ihana, ja en oo kyllä saanut yhtä hyvää pihviä missään muualla! Täytän 18w, saan ajokortin ja muutetaan Teron kanssa yhteen. Keväällä onkin raskasta kun yo-kirjoitukset ja opinnäytetyö painaa päälle. Kirjoitusten jälkeen mennään kaverin kanssa 3 viikoksi Unkariin työssäoppimaan, ja se onkin aivan ihana reissu! Sen jälkeen teen opinnäytetyöni amiksella ja menen vielä kolmeksi viikoksi työssäoppimaan yläasteelle (hah tosi nostalgista =D) Siellä tutustun yhteen melkein sukulaiseen, ja meistä tulee todella läheiset. Sitten juhlitaankin mun kokiksi valmistumista =) Kesäkuussa lähden 6 viikoksi Oregoniin, ja reissu on aivan mahtava. Tällä välin Tero menee armeijaan, ja kun tulen takaisin Suomeen raskain vaihe elämässäni alkaa. Matkustusinto jää niin kovasti päälle, että alan heti suunnittelemaan seuraavaa reissua. Vietetään kaksivuotispäivää Teron kanssa ja 19.10.2013 menemme kihloihin.


Nelosluokalla käyn siis enää lukiota. Tero tulee armeijasta ja pääsee ala-asteelle koulukäynnin avustajaksi puoleksi vuodeksi. Ylppärit menee hyvin ja keväällä voinkin vain lomailla ja suunnitella yo-juhlia ja ulkomaanmatkaa =P


Ja nyt ollaan sitten täällä Englannissa, vielä kuukauden. Mitä tämän jälkeen tapahtuu on aika mysteeri vielä mun osalta. Paljon on haaveita ja suunnitelmia, täytyy kattoa mitä tulee tapahtumaan =D

Paljon on siis sattunut ja tapahtunut. Ulkoisesti oon muuttunut jonkin verran, sisäisesti vielä enemmän. Koko ajan on opittavaa ja kehitettävää. 20 vuotta kun on niin pieni aika itsensä kehittämiseen, ja nyt vasta se taitaa ihan oikeasti alkaa.

Vahvin tuntemus tällä hetkellä taitaa olla sellainen epävarmuus. Että mihin tästä eteenpäin, mitä haluan vielä tehdä tai tavoittaa. Elämä on niin lyhyt, että mihin haluan käyttää aikani. Tiedän että minulla olisi mahdollisuudet vaikka mihin, mutta mitä itse haluan? Toi kokkivalinta oli sillain tosi helppo, koska se oli melkeinpä ainoa haave sillä hetkellä. Tie oli melko suora ja mahdollisia risteyksiä ei oikeastaan ollut. Nyt kun katson tulevaisuutta, ei mitään muuta olekaan kuin risteyksiä, valintoja, mahdollisuuksia. Tiedän että tulen varmasti tekemään virheitä ja vääriä valintoja, en niitä pelkääkään. Vaan sitä etten ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisin.

Tällä hetkellä peilistä siis katsoo 20-vuotias nainen, joka:

  • etsii omaa elämäntietään
  • etsii myös omaa uskoaan/uskontoaan
  • tuntee olonsa rakastetuksi
  • on vahvempi kuin koskaan ennen
  • on huolissaan Suomeen tulosta
  • on kyllästynyt työhönsä =D
  • unelmoi paljon ja haaveilee usein
  • omistaa yhä vahvan tahdon ja on temperamenttinen
  • on silti kaikesta huolimatta saavuttanut ihan hirveän paljon, ja on itsestään TODELLA ylpeä
Tällä hetkellä en voi sanoa että olisin elämääni tyytyväinen. Koska kun ajattelen kuukauden päähän niin kaikki on ihan auki. En tiedä mihin muutamme, onko meillä autoa, mitä alan tekemään, mitä Tero alkaa tekemään kaikki on ihan auki. En kestä tällaista tilannetta =D Ainoa mitä tiedän on mitä teemme 28.12.2014. Ostettiin nimittäin eilen liput Vain Elämää-keikalle, ja tuli jotenkin niin selväksi se että joulukuussa oikeasti tulemme takaisin Suomeen. Mulle on aina ollut tärkeä ajatella tulevaisuutta ja suunnitella sekä haaveilla ja nyt se tuntuu tosi vaikealta. TIEDÄN että kaikki tulee järjestymään tottakai, mutta miten? Se on se mikä mua häiritsee =D

Synttäreiden vietosta muuten sen verran että kysyttiin tätä päivää vapaaksi pari viikkoa sitten. Meidän pomo sanoi silloin että tää päivä on niin kiireinen että ei voida saada sitä vapaaksi. Nyt meillä on neljä joilla on tää päivä vapaata =D Työkaverit tietty kysy että olisinko halunnut vaihtaa tän päivän vapaaksi, mutta ollaan jo vaihdettu suunnitelmat perjantaihin. Tero siis yllättää mut ihan täysin, en tiedä yhtään mitä tulee tapahtumaan =) Muuta kuin että juhlitaan mun synttäreitä. Palaan siis myöhemmin kun tiedän mitä teimme =D


(Kuvia oli muuten vaikea saada, täytyi vaan käyttää niitä mitä mulla oli koneella. Valokuvakansioissa olis ollut parempia..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)