maanantai 29. syyskuuta 2014

Sekametelisoppa =D

Tiedän tiedän, taas on vierähtänyt kaksi viikkoa ilman postauksia.. Paljon olis teille kerrottavaa ja näytettävää, mutta en vaan saa kuvia ja tekstiä aikaseksi. Viime viikolla mulla oli vaan yksi vapaapäivä, joka meni shoppaillessa yhdessä Euroopan suurimmista ostoskeskuksista (siitä lisää myöhemmin.)

Viime viikon perjantaina kun oli tuo vapaapäivä ja tultiin takasin Newcastleen tuolta shoppailemasta, niin mulle tuli ekaa kertaa koti-ikävä täällä ollessa. Siis en tiedä mikä mua on "vaivannut" mutta en ole potenut lainkaan ikävää täällä ollessa. Mutta tollon se iski ja kovaa. Nyt on mennyt tosta jo pari päivää eikä se tunne ole niin vahva enää, mutta ikävä on silti kova.

Tällä viikolla mulla on vapaata la ja su, Terolla pe ja su. Sunnuntaina lähdetäänkin 4 yöksi Skotlantiin, joten tää viikko menee reissua suunnitellessa. Tosi kiva päästä käymään Skotlannissa, ja päästä pois Matfenista hetkeksi. Meillä on paljon kivaa ohjelmaa suunnitelmissa, ja tosi kiva vaan kävellä ja tutustua Edinburghiin ihan rauhassa. Odotan kyllä NIIN innolla! (:

Meillä on siis koko ensi viikko lomaa, ja sen jälkeen on enään 40 työpäivää (kyllä lasken niitä =D). Työpäivien mukavuus vaihtelee tosi paljon, ja tietty oma fiilis ratkaisee. Välillä on hyvällä tuulella itekin, niin työpäiväkin tuntuu kivemmalta. Mutta kyllä ollaan jo kyllästytty tähän =DD Nyt jotenkin huomaan kuinka tärkeetä on mun löytää sellanen työ mitä rakastan. En vaan muuten voi olla onnellinen.

Mulle ja Terolle kuuluu hyvää, siis meidän parisuhteelle <3 Tero on ollut niin suuri tuki ja turva täällä, ja meidän parisuhde on syventynyt ihan hirveesti. Joillekin voisi ehkä tehdä huonoa parisuhteelle olla samassa työpaikassa töissä, mutta jos mulla on Teron kanssa sama työvuoro, se paranee aina 50-kertaisesti =D Nyt osaan arvostaa Teroa myös hienona työntekijänä, joka tekee hommansa kunnolla ja on tosi tunnollinen (: Meillä tuleekin kohta tasan 3 vuotta seurustelua täyteen, sitä juhlitaan tuolla Skotlannissa <3

Nyt oon muuten huomannut että mun aivot on vähän kummalliset =D Tai siis ne vaatii haasteita. Täällä asuminen ja tarjoilijan homma on jotenkin liian yksinkertaista mun aivoille, ja tuntuu että oon ihan hirveen kyllästynyt. Kun rupeen suunnittelemaan Skotlannin reissua minuuttiaikataululla, niin sitten saa kyllä pysäyttää =D Mutta siis oon aina tykännyt ihan hirveesti suunnitella, miettiä miten joku kannattaa tehdä ja kaikkea tollasta. Siis en tykkää kauheesti mistään aivopähkinöistä, arvotuksista tai sellasista. En oikeen tiedä mitä yritän tässä nyt selittää tai miten =D Ekat 3 kuukautta meni ihan ookoo, mutta nyt alkaa olemaan jo vierotusoireta listojen tekemisestä, aikatauluttamisesta ja uuden (akateemisen tiedon) oppimisesta. En taida ikinä kunnolla päästä irti opiskelusta =D

Suomeen tulon kannalta ei olla viisastuttu sitten pätkääkään =D Onneksi vielä on hieman aikaa, mutta kyllä tää aika nopeesti tuntuu menevän, eli pikkuhiljaa sais jo jotain suunnitelmia olla.. Kun ei tiedetä yhtään mihin kaupunkiin tullaan, missä asutaan, mitä aletaan tekemään (Tero tietty jatkaa opiskelujuttuja) niin tuntuu että ollaan aika tyhjän päällä..

Meille on muuten tullut töihin yks uus työntekijä Tsekistä, jonka kanssa tullaan sairaan hyvin toimeen =D Vitsaillaan aina hirveesti ja se tekee työpäivästä aina paljon kivemman. Nyt alkaa jotenkin huomaamaan eri ihmisten eri tavat tehdä töitä. Esim. jotkut stressaa ihan kauheesti, ja aiheuttaa mullekin kauheen stressin, tekee kaikki kauheella kiireellä ja tuntuu että olis ihan hirveesti tekemistä vaikka ei oliskaan. Sit yks on sellanen häslä, että ei tiedä itekkään mitä tekee, alottaa 100 hommaa samaan aikaan mutta ei saa mitään valmiiksi. En tiiä millanen ite oon, mutta tosi mielenkiintosta nähdä erilaisia tapoja tehdä työtä. Oon muuten tartuttanut itteeni englannin aksentin, ja oon siitä oikeestaan aika ylpeä =P

Voi että sain hetki sitten kuvia siskontyttöni kastajaisista, ja kyllä meinaan harmittaa että ei oltu paikalla. Se on totta että oltais me lähdetty millon hyvänsä, niin aina missais jotain, mutta siskontytön kastajaiset olis ollut kyllä kiva kokea ;( Ehkä tollaset jutut saa just odottamaan vielä enemmän että pääsee takas Suomeen, ja arvostamaan siellä oloa (: Ja se että taloissa toimii lämmitys.

Juu meillä on siis vielä täällä asuntolassa pienoinen lämmitysongelma. Meillä kyllä toimii patteri, sillon kun haluaa. En tiedä yhtään missä on joku kytkin mistä sen saa päälle ja pois, mutta ainakaan meidän huoneessa se ei ole. Aina välillä päällä, mutta useimmin kiinni. Meidän huoneessa on sellanen kylmänkostea kamala ilmasto, hyi!

Mutta joo tästä postauksesta tuli nyt näköjään tällanen sekametelisoppa, kirjotin vaan sitä mukaan juttuja kun tuli mieleen. Niinkai ne parhaimmat postaukset syntyykin =D Nyt valmistaudun nukkumaan ja taas pieneen split-putkeen =P Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)