maanantai 15. syyskuuta 2014

Blogin täytettä (:

Äh, taas vähän motivaation puutetta.. =( Tänne kuuluu hyvää, meillä vaan ei ollut viime viikolla vapaapäivät peräkkäin, joten tuntu kuin vapaata ei olis kunnolla ollutkaan. Jotenkin yks vapaapäivä menee niin nopeesti, eikä siinä ehdi latautumaan kunnolla, joten tarvisi kaks vapaata putkeen. Tällä viikolla on samallai, toivotaan et ens viikolla olis peräkkäiset päivät vapaat.

Pulled Pork Ciabatta, oli meinaan niin hyvää ja maukasta! =)
Meidän lemppariravintolassa täällä tähän mennessä on kivat tapetitkin =)
Saatiin yks päivä kiva paketti Suomesta, kun Teron äiti lähetti meille vähän suomalaisia herkkuja =P Hiukan on ollut jo ikävä ruisleipää, ja varsinkin suomalaista karkkia! =D  Kyllä piristi mukavasti työviikkoa<3 (:

Ruvettiin nyt kattomaan Hannibalin toista kautta, ja voin kyllä suositella kaikille! Tai siis tosi hyvä sarja, mutta TOSI raaka, eli ei sittenkään ihan herkimmille katsojille. Katotaan myös Siskoni On Noitaa, jossa ollaan kohta jo vikassa kaudessa, mahtava sarja sekin (: Onneks täällä asuntolassa toimii netti niin saadaan katottua. Skype ei silti toimi täällä, vaan joudutaan menemään aina hotellille kun puhutaan jonkun kanssa Skypessä =/

Meillä on nyt ollut aika hullua töissä pari viikkoa, on ollut tosi paljon isoja ryhmiä illallisella. Toisaalta ihan kiva ettei joka päivä oo ihan samanlainen, vaikka ne nyt yleensä aika samanlaisia onkin. Pari työntekijää on alottanut ja pari lopettanut, ihan kivaa vaihtelua sekin. Pomo on nyt ollut 2 viikkoa lomalla, ja vähän jännitetään että ehditäänkö enää saamaan lokakuun alkuun lomaa =O Toivotaan, sillä hostelli olis jo varattuna =D

Hassua et on jo syyskuun puoliväli =O Tuntuu että aika menee koko ajan nopeemmin, ja kohta onkin jo joulukuu. Ollaan jo vähän tehty käytännönjärjestelyitä Suomeen tuloa varten, mutta paljon on vielä hoidettavana. Onneks siihen on vielä vähän aikaa (: Sekin on hassua, että kun tullaan Suomeen, niin on enää tasan 2 viikkoa jouluaattoon =O

Nyt enkun puhuminen ja suomesta enkkuun vaihtaminen käy helposti, mutta nyt alkaa jo vähän englanti kyllästyttää (siis kieli). Haluaisin lukea jotain kirjaa, mutta kaikki kirjat on enkuks eikä millään jaksaisi keskittyä lukemaan englanniksi.. Terollakin olis vähän luettavaa enkuks, meinaan oppikirja, mutta se näyttää kyllä olevan aika motivoitunut. Yllättävän paljon muuten maksaa tehdä tentti täällä Englannissa =O

Muistan muuten ysiluokalla (eli siis 2009-2010, 5 vuotta sitten) niin olin ihan huippuhyvässä kunnossa. Siis alotin sen niin, että pyöräilin kuntopyörällä ja katoin samalla elokuvaa. Sitten yhtäkkiä saatoin pyöräillä yli 20km yhen elokuvan aikana, eikä tuntunut missään, Keväällä aloin pyöräillä luonnossa, ja pyöräilinkin usein kouluun (50km yhteensä). Ja muistan että silti olisin jaksanut tehdä vaikka mitä. Ja nyt huomaan että esim. toi zumbaohjaaja täällä tai Suomessa yks tuttu joka on huippukunnossa, ne on todella energisiä. Ja tajuan että mitä paremmassa kunnossa oot, mitä enemmän teet, sitä enemmän jaksat. Ja se on NIIN ärsyttävää!!
Siis miten se nyt on niin, että mitä enemmän lepäät, sen laiskemmaksi tuut ja jaksat vähemmän. Siis joo en tarkota mitään himourheilua, mutta muistan oikeesti ton kun olin ysillä, niin jaksoin todella paljon tehdä kaikkea eikä koskaan ollut sellasta "laiskaa" oloa. Ja nyt haluaisin päästä sinne takasin. Siis siellä pysyminen on helppoa, koska sillon jaksaa tehdä. Mutta se, että nyt pääsisi sinne tasolle, se vaatii sitä itsekuria ja säännöllistä treenaamista. Ja mä en vaan saa sitä ittestäni irti. En sitten millään.. Eilen mun piti mennä zumbaan ennen töitä 10.30, mutta päätinkin jäädä nukkumaan.. Oon niin pettynyt itteeni..
Mulla olis täällä käytössä huippumoderni sali ja kaikki jumppatunnit, vaikka viettäisin kaikki vapaa-aikani siellä, mutta ei. Tietokone, sänky, karkit, nukkuminen, löhöäminen, sarjojen kattominen on vaan niin paljon helpompaa ja kivempaa. Sitten perustelen sen sillä että työ on vaan niin raskasta. Mutta ei se ole, se on vaan tekosyy.
En sano että olisin täällä saanut lisää kiloja, mutta en ole kyllä laihtunutkaan. Eikä se ole se mun tavote, vaan toi em. olo. Että jaksaa ja jaksaa. Siis muistan kun ensin pyöräilin kouluun, sit oli liikuntatunnit ja loppu koulupäivä, pyöräilin kotiin ja sen jälkeen jaksoin tehdä vielä vaikka mitä muuta. Ja oli niin hyvä olo fyysisesti ja henkisesti koko ajan. MITEN SAAN SEN ITSEKURIN TOHON?

Voin kertoa kaksi eri vaihtoehtoa miten tää päivä voisi mennä.

12.15 Tero tulee kotiin, nukutaan päikkärit
13.30 Meen salille/jumppaan
16.00 Tuun kotiin, syödään lounasta
17.00 Ehdin vielä hyvin tekemään kaikkea, kirjottamaan päiväkirjaan, venyttelemään, kuuntelemaan musiikkia, käymään kävelyllä tms.
18.00 Takasin töihin

TAI
12.15 Tero tulee kotiin, nukutaan päikkärit
14.00 Herätään, syödään afternoon teet (teetä, ehkä jotain välipalaa, karkkia)
15.00-17.30 Katotaan sarjoja, syön karkkia tai muuta.
18.00 Takasin töihin.

Arvatkaan kumpi houkuttaa enemmän? Mutta kummasta tulisi parempi olo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)