keskiviikko 20. elokuuta 2014

Nando's

Heippa! Kauheesti olis postausideoita, mutta meijän netti toimii sillon kun huvittaa, ja niissä on aika paljon kirjottamista ja miettimistä, joten saa nähdä koska saan niitä tehdyksi.
Kun oltiin viime viikolla siellä tivolissa, niin kun päästiin takaisin Newcastleen mentiin Nando's nimiseen ravintolaan syömään. Nando's on siis ihan valtava ruokapaikkaketju joka on lähtöisin Etelä-Afrikasta. Se on erikoistunut portugalaisiin ruokiin, varsinkin sen kana on hyvin suosittua.
Täytyy myöntää että ainakaan tämä kyseinen ravintola ei saa kovin hyvää palautetta minulta. Tarjoilijamme ohjasi meidät pöytään, mutta sen jälkeen häntä ei näkynytkään ollenkaan. Ruuat piti mennä itse tilaamaan tiskiltä, ja istuttiin juuri keittiön edessä joka oli todella virhe. Kokki oli hirveä nainen, joka huusi "Thank you" kun ruoka oli valmista pöytään vietäväksi (meillä ainakin huudetaan service, mutta ei se sana sinänsä vaan se miten kettuuntuneella äänellä se se sanoi). Tarjoilijat vaan jutteli toisilleen vaikka ruoka oli valmista, ja sitten vaan mateli hitaasti hakemaan lautaset ja olivat todella laiskan ja tylsän näköisiä kun toivat ruuan meille. Näin meidän annokset valmiina ainakin 3 min, ja tarjoilijat vaan juttelivat toisilleen. Teki mieli mennä itse hakemaan ruuat.


Ruuaksi otin pihvin (en tajunnut että se oli "hampurilainen") mutta oikeesti siinä ei ollut mitään muuta kuin kaksi sämpylää ja pihvi, ei mitään kastiketta eikä muuta. Sen kanssa tilasin erikseen ratatouillea, koska tykkään siitä niin paljon. Mutta jos en olisi tilannut, mun annos olis ollut todella hirveä. Ja pihvi oli kuin purkkaa, oikeastaan pahempaa kuin purkka. Olin todella pettynyt. Mutta onneks rottatouille oli hyvää, ja samoin paikan oma kastike jonka kanssa söin tota kuivaa sämpylää =D Harmittaa kun en mennyt sanomaan tarjoilijalle, mutta en vaan ikinä kehtaa. Ja sitten sekin että meiltä ei ees käyty kysymässä että maistuuko, tarjoilijoita ei kyllä kiinnostanut asiakkaat pätkän vertaa.

Teron annos oli kuulemma hyvä..Tykkäsin tosi paljon noista rappusista, lamppu ja seinä on niin hienot (: Uskon että jossain muussa kaupungissa Nando's voi ollakin hyvin positiivinen kokemus, mutta Newcastlessä se ei ollut.. No välillä näitäkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)