tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viides.. =)

Hei taas =) Eilen meijän piti mennä salille ja kylpylään nauttimaan vapaapäivästä, mutta herättiin vasta 12.00, katottiin kaks jaksoa Siskoni On Noita:a, ja sitten olikin jo iltapäivä joten päätettiin vaan rentoutua kotona. Kerrankin ei menty minnekkään muualle paitsi käytiin töissä syömässä (: Alettiin kattomaan siskoni on noitaa kun löysin kaikki jaksot netistä, ja nyt ollaan jo kolmoskaudella, se on niin ihana sarja!

Nyt päästään siis siihen levyyn, minkä Britney julkaisi kesken tuota viime postauksessa mainittua hullunmyllyä, avioero, huoltajuuskiista jne..

Blackout 30.10.2007


Tätä levyä Britney ei kauheasti mainostanut televisiossa eikä esiintynyt livenä (paitsi se yksi floppiesitys), mutta silti menestyi hyvin.

Biisit:
1. Gimme More
2. Piece Of Me
3. Radar
4. Break the Ice
5. Heaven on Earth
6. Get Naked (I Got a Plan)
7. Freakshow
8. Toy Soldier
9. Hot As Ice
10. Ooh Ooh Baby
11. Perfect Lover
12. Why Should I Be Sad?
13. Outta This World
14. Everybody
15. Get Back

Singlet:
1. Gimme More
2. Piece Of Me (tää on jotenkin tullut parhaaseen aikaan, kun tässä vaiheessa Britneyllä meni hermot paparazzeihin ja muihin, niin tää biisi tuntuu olevan osotettu heille)
3. Break The Ice

Musiikkivideot:
Samat kun singlet. Gimme Moren musavideo on täys pettymys, mutta Piece of Me:n on oikeesti hyvä. Siinä näkyy jo vähän pilkettä Britneyn silmäkulmassa ja onnellisuutta. Break the Ice:n musavideo onkin tehty tietokoneella kokonaan, sekin on hieno (:

Suosikit:
Gimme More, Piece Of Me, Radar, Break the Ice, Hot As Ice (niin hyvä! =)) ja Ooh Ooh Baby (: Oon kuunnellut näitä biisejä niin kauan kuin muistan, ja muistan kaikkien sanat vaikka unissani. Ne on kaikki ollut jotenkin tosi tärkeitä kappaleita mulle.

Uudet tuttavuudet:
Tää on vähän hassu =D Kun ensin kuulin ton Get Naked-biisin, ajattelin et tää on ihan kauhee (siis se mies joka laulaa tossa alussa ja jotenkin biisin tunnelma on tosi outo) mutta nyt kun oon kuunnellu sitä, niin oon alkanu tykkää siitä. Silti jos vähänkin on itellä surullinen tai ahdistunut olo niin toi biisi on täysi nou nou.. Tykkään myös tosta Everybody:stä, joka on Britneyn versio Eurythmics:in Sweet Dreams biisistä. Tää on siis täynnä hyviä biisejä, tykkään noista kaikista! Get Back myös uusi tuttavuus, ihana (:

Tää levy on mulle jotenkin tosi tärkeä, tai siis ihmettelen vaan miten Britney on jaksanut keskittyä tähän tuona aikana. Ja tässä on niin paljon mulle tärkeitä biisejä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)