torstai 3. heinäkuuta 2014

Newcastle ja aivan uusi Zumbakokemus =P

Vähän kuvia lähiseudulta (: Newcastle Upon Tyne on noin Helsingin kokoinen kaupunki Matfenista itään eli rannikolle päin. Mennään sinne aina linkalla joka kestää tunnin. Voi kuulostaa tylsältä, mutta maisemat linkkamatkalla on ihania, varsinkin kaikki ihanat kylät (: Darras Hall- niminen kylä matkan varrella on paikka missä asuu paljon rikkaita, ja se kyllä näkyykin, ihaillaan aina niitä taloja kun mennään ohi..

Ollaan nyt käyty Newcastlessä kolme kertaa, joten se on tullut jo vähän tutuksi. =)

Teatteri

Newcastlen tuomiokirkko, rakennettu vuonna 1091 eli siis yli 900 vuotta vanha!

Osa Castle Keep-nimistä linnaa, jonka mukaan Newcastle on saanut nimensä


Toi korkein on Tyne Bridge, rakennettu 1928


Vautsi vau siis =D Ekalla kerralla avattiin tilit Lloyds-pankkiin, ja sillon tuntu aika hassulta, nyt meillä on pankkitilit Englannissa =)) Ostettiin vähän jotain työvaatteita ja kierreltiin torilla.. Syötiin ihanaa ranskalaista patonkia ja jälkkäriks mansikoita ja sulaa suklaata (: Tokalla kerralla käytiin työkkärissä tekemässä National Insurance Number - hakemus, eli sit saadaan laillisesti tehdä täällä töitä ja kaikki vakuutusjutut on kunnossa. Oli niin hauskaa (ei se sillon ollut mut näin jälkikäteen =D) kun lähettiin tuolta työkkäristä niin haluttiin syömään, oltiin ihan supernälkäsiä. Sitten mentiin yhteen paikkaan mistä kuulemma sais hyvää fish `n´ chipsiä, mutta se ei ollut vielä auki tuntiin. Sit käytiin toisessa ravintolassa, he olivat auki mutta sieltä ei saanut tuntiin ruokaa =O Siis kuka pitää ravintolaa auki JOS SIELTÄ EI SAA RUOKAA? =D Sitten vielä kolmas, ovi oli auki mutta RAVINTOLA ei ollut vielä auki =DD Ah, mikä onni (: Sit päädyttiin KFC:lle =P Eli siis friteerattua kanaa ja ranskiksia, terveellisyydestä ei tietoakaan.. Saatinpahan ruokaa =)

Kolmannesta kerrasta teen oman postauksen, vaikka ei me mitään ihmeellistä sillon tehty. Nää kuvat on otettu tokalla kerralla kun oltiin tuolla (:

Nyt täytyy muuten vähän hehkuttaa =)) Kävin viime viikolla ekaa kertaa Matfen Hall:in Zumbassa, ja voin kertoo et tän jälkeen Suomen Zumba tuntuu humppatanssilta =D Siis kertokaapas mikä olis sellanen peruszumbavetäjä? Ehkä joku 40v blondi nainen eks niin? No täälläpäs on asiat vähän eri tavalla =D Meinaan meijän zumbavetäjä on 57-vuotias tummaihoinen maailman energisin mies =) Aivan ihana, iloinen, välittävä ja tosi helposti lähestyttävä, ja NIIN hyvä! Siis kun Suomessa Zumbassa musiikki on liian hiljalla ja sit eka on yks vähän raskas biisi ja sit kaks sellasta "nyt vähän rauhotutaan" mutta tossa mennään koko tunti alusta loppuun ihan täysillä! Musiikki on lujalla ja tulee niin hyvä fiilis, kun taputetaan niin TAPUTETAAN kunnolla ja sit yhes biisissä tehtiin punnerruksia ja se oli niin hauskaa tehä tanssin lomassa! Ihania hyviä biisejä ja liikkeitä (: Ja sit lopussa tehtiin sellasta tosi raskasta liikettä, niin toi vetäjä tuli aina jokasen luokse ja sano et jaksaa jaksaa, siis tulee sillai tsemppaa et jaksaa ite paremmin =) Niin parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)