lauantai 26. heinäkuuta 2014

"Kaksi pientä työläistä marssi näin, aurinkoista tietä kaurapeltoa ja lehmäaitausta päin" =P

Käytiin 14.7 etsimässä se Go Ape-paikka, ja samalla käytiin kävelyllä. Oli aikamoinen seikkailu =D

Ihana silta <3
Ollaan täällä vähän hämmentyneitä että kummalla puolella tietä meidän pitäisi kävellä =O Kun kumminkin on eripuolinen liikenne kun Suomessa, mutta en oo varma ees kummalla puolella Suomessa kävellään?

On toi vaan kaunis (:
Hihii, vadelmia (:
Päätettiin kävellä sellanen lenkkipolku minkä ohjeen saatiin hotellilta. Etittiin aika pitkään yhtä käännöstä mutta tajuttiinkin että meijän käskettiin mennä pellon poikki..

Onneks toi oli kauraa =D Jossain vaiheessa toi oli mua olkapäille asti, tuolla olis ollu hauska leikkiä piilosta =) Saatiin hyvät matkaeväät kun syötiin tuoretta kauraa (:
Sitten jouduttiin hyppelemään nokkospuskissa, ja niinkuin ylläolevasta kuvasta näkee, vaatteet ei olleet otolliset siihen =O No sitten jouduttiin vielä poikkeamaan vähän kylässä =)

Nimittäin meijän "lenkkipolku" poikkesi lehmien aitauksen läpi =O Olin koko ajan ihan paniikissa ja kysyin koko ajan Terolta että onhan ne varmasti kasvissyöjiä ja mitä jos ne suuttuu meille =D Jännitti hirveesti mutta lehmät olikin tosi rauhallisia ja anto meijän mennä omia menojamme (:

Nähtiin myös lenkin varrella kuinka valtavat noi golf-kentät on. Siis ne jatkuu ihan sairaan pitkälle! En kyl tajuu et miten ne näkee mihin se golfpallo menee kun ne lyö sitä =O

Huhhuh, toi oli kyllä lenkkipolku.. Toivon että jos joku hotelliasukki aikoo mennä tolle lenkille, hotellilta ees varotettaisiin etukäteen =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)