perjantai 4. heinäkuuta 2014

In the Zone

In the Zone 18.11.2003Kolmannen ja tämän levyn välissä Britney suuteli Madonnaa, esiintyi Crossroads-elokuvassa (joka on ihana), ja erosi Justin Timberlaken kanssa. Tästä erosta syntyi Timberlaken "Cry Me a River" ja Britneyn "Everytime" biisit.

Biisit:
1. Me Against the Music featuring Madonna
2. (I Got That) Boom Boom featuring Ying Yang Twins
3. Showdown
4. Breathe on Me
5. Early Mornin'
6. Toxic
7. Outrageous (pöyristyttävä, törkeä)
8. Touch of My Hand
9. The Hook Up
10. Shadow
11. Brave New Girl
12. Everytime
13. The Answer
14. Don´t Hang Up

Singlet:
1. Me Against the Music
2. Toxic (voitti parhaan tanssikappaleen Grammyn)
3. Everytime
4. Outrageous (kertoo materialismista ja viihteestä)

Musiikkivideot:
Samat kun singletkin paitsi Outrageous. Tosta piti tehdä musiikkivideo, ja sitä oltiinkin jo kuvaamassa, mutta Britneyn jalka loukkaantui ja video jäi julkaisematta kokonaan. Youtubesta löytyy kyllä jotain osia siitä jo kuvatusta osiosta.
Jos joku muuten sanoo että Britney ei osaa tanssia, niin katsoppa toi Me Against the Music-musiikkivideo =P Tosta Toxic-musavideosta tai siitä lopusta ainakin tulee ihan mieleen yks mun lempiohjelmista Alias, jossa on agentti joka vaihtelee aina ulkonäköään ja viettelee miehiä =)

Everytime-musiikkivideossa Britney hukkuu, mutta videon lopussa hän nouseekin ammeesta ja hymyilee. Tämä kertoo että koko video oli uni, tai kammottava fantasia. Jo tossa vaiheessa huomaa, että Britney on ihan kyllästynyt paparazzeihin ja siihen ettei koskaan saa olla rauhassa. Jotkut sanoo että video jo enteilee Britneyn romahduksen merkkejä, mutta uskoisin että kaikki noin suuret julkkikset ovat kyllästyneitä siihen ettei saa käydä edes kahvilassa ilman että se kuvataan.

Suosikit:
Singlet on kaikki hyviä ja ollut suosikkeja jo kauan =) Toi toxic on kyllä niin onnistunut biisi, siihen ei kyllästy ikinä =D

Uudet tuttavuudet:
Joo tää onkin mielenkiintoista. Tykästyin tosi paljon tohon Touch Of My Hand-biisin alkuun, mutta en ikinä kuunnellut sitä kunnolla. Nyt kun tein tätä postausta niin huomasin, että se biisihän kertoo masturboinnista. Mutta siis ei ikinä uskoisi, niin nätti melodia =) Brave New Girl oli kans uus tuttavuus, hyvä sekin!

Nyt nukkumaan ja huomenna 7.00 töihin, öitä rakkaat lukijat! =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)