perjantai 20. kesäkuuta 2014

Yo-juhlat!

Noniin, palataanpas hetkeksi juhlatunnelmiin, hieman kyllä myöhässä, myönnän =P 31.5.2014 oli siis se päivä kun tämä tyttö lakitettiin. Noin 7.00 ylös ja yks ihana taitava mahtava ystävä tuli tekemään mulle ihanan kampauksen ja meikin =) Sitten 9.30 mentiin lukiolle, ja 10.00 alkoi juhla. Jännitti ihan sikana mennä saliin, entäs jos kaatuu, entäs jos multa ei tuu ääntä kun pidän opiskelijoiden puheenvuoron, entäs jos..

Kaikki meni kuitenkin ihan mahtavasti! =) Kukaan ei kaatunut, mun puhe sujui hyvin ja todella nopeasti juhla olikin ohi =O Siitä mentiin kuvaukseen jossa oli TOSI hauskaa! =D Ei oo kyllä noin hauskaa kuvaushetkeä ollut =D

15.00 alkoi juhlat. Sukulaisia, ystäviä ja läheisiä tuli ja meni, ja koitin olla kaikkien kanssa tasapuolisesti vaikka se olikin hankalaa. Sain ihania lahjoja, ruoka oli todella hyvää ja onnistunutta mutta tärkeintä oli tietty nähdä kaikki ihanat ihmiset <3 Ilma ei ollut mikään kaikkein paras, mutta onneksi kaikki mahduttiin olemaan sisällä =)


Yo-juhlien jatkosuunnitelmia mietin pitkään. Tiesin että en jaksaisi pitkän juhlapäivän jälkeen mennä mihinkään baariin, eikä mua se muutenkaan oikein kiinnosta. Päätettiin mennä kavereiden kanssa hohtokeilaamaan =) Oli kyllä tosi hauskaa, ja rentoa =) Kiva saada korkkarit hetkeksi pois jaloista =P Sen jälkeen mentiin vielä Elba-nimiseen viinibaariin lasilliselle. Oli ihanan rauhallinen ilta rakkaiden ihmisten kanssa, just sellanen kuin toivoinkin sen olevan <3 Noin 23.30 lähdimme kotiin, ja olin kyllä ihan poikki!

Oli niin hassua että tota päivää suunnitteli tyyliin kuukauden, ja sitten yhtäkkiä se onkin ohi. Mutta oli kyllä ikimuistoinen päivä, ja kaikki onnistui paremmin kuin hyvin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)