torstai 19. kesäkuuta 2014

Vikat päivät Suomessa =)

Noniin, palataanpas ruotuun =D Nyt kun meillä on ollut kaks päivää vapaata, niin on saanut vähän hengähtää, ja ladata akkuja. Nyt on taas into kirjotella tänne ihan oikeatakin asiaa, ja päivittää blogi ajantasalle. En varmaan kauheasti silti työpäivinä tee postauksia, mutta näin vapaapäivinä kyllä (: Mulla on nyt 30 kuvaa latautumassa tänne, ja 6 postausta valmistumassa, joten valmistautukaa tietoähkyyn =P Ongelma on vain tämä meidän nettiyhteys, joka toimii aina hetken ja sitten päättää ettei toimikkaan. Todella ärsyttävää =/

Tän postauksen kuvina on kuvia viimeisistä päivästä Suomessa. Viimeiset päivät meni siis yo-juhlien järjestämisessä, niitä juhlien, kavereita nähden ja pakaten. Terolla oli vielä viimeisellä viikolla 1 pääsykoe, ja yhdistettiin siihen samaan reissuun eräiden mun sukulaisten luona käyminen. (:

Joensuun Iso Myy-kauppakeskuksesta =)
Ton hatun tarina on muuten tosi erikoinen, pysykää kuulolla niin kerron mitä sille tapahtui lentokentällä =P
Piknikillä murun kanssa <3
Tän kevään uusi tuttavuus oli muuten frisbeegolf. Tero kävi aika monta kertaa veljiensä kanssa, ja haluttiin mennä yhdessä. Se oli tosi kivaa, ja Ulvilan frisbeegolf-rata oli ihanan näköinen <3 Kävin sitten aika monen kaverinkin kanssa vielä koittamassa (: Suosittelen kokeilemaan!

Sitten koitti se päivä jolloin oli aika lähteä. Teen postauksen erikseen Englantiin matkustamisesta, mutta seuraavan postauksen aihe on mun yo-juhlat (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)