keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Nuutuneisuus =D

Täällä ollaan hengissä! =)

Perjantaina oli siis matkustuspäivä, koko päivä meni siihen =O Kumma kyllä pe-la yö nukuin silti tosi huonosti, vaikka takana oli tosi raskas päivä..

Täällä asuntolassa mun puhelin ei toimi, muualla saan välillä sen verran kenttää että viestit tulee perille, mutta ite en jaksa sitä kauheesti käyttää, viestittelen mielummin netissä. Asuntolassa on netti, mutta ei kovinkaan kummoinen =D

Nyt on todella outo olo täällä. Kulttuurishokki on kyllä iso, ja koko ajan on kauheen väsynyt. Työ ei oo sen rankempaa kun mitä Suomessa, mutta esim. se että kaikki tieto tulee englanniksi ja kun itekkin täytyy sitä kieltä käyttää, se kyllä rasittaa aivoja tässä alussa tosi paljon. Muutenkin uutta asiaa tulee paljon, ja uusi työpaikka vie aina alussa paljon voimia. Nyt päivät menee siis töissä ja nukkuessa ( ja ehkä vähän työsuhde-eduista nauttien ;D)

Nyt on vähän mietinnän alla tämän blogin kohtalo. Kauheesti olisi kerrottavaa ja näytettävää, mutta ainakin tässä alussa saatte varautua blogitaukoon, on sen verran nuutunut olo. Ehkä parin viikon päästä jatkan taas bloggailua tai miltä nyt itestä tuntuu..

4 kommenttia:

 1. Mulle ei ihan oo selvinny et mitä te siis teette siel työksenne??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, en oo tainnut sitä täällä vielä sanoakaan =D Tosta postauksesta saa lisätietoa matkasta:
   http://hunajasiirappi.blogspot.fi/2014/04/huippu-uutisia-dd.html
   Olemme tarjoilijoita tuolla.. Vaikka oon valmistunut kokiksi, en halunnut enää täällä tehdä kokin hommia, joten kokeillaan nyt molemmat tätä tarjoilijan hommaa =)

   Poista
 2. kiva kuulla että ootte selviytyneet perille! :) toivottavasti arki tasaantuu siellä ja että pääsette kunnolla nauttimaan reissusta! ja olisi kyllä kiva lukea kuulumisia tätä kautta, vaikka sitten välillä pitäisikin taukoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmasti, kun tähän tottuu =) Joo se on kyllä kiva kirjottaakin tänne, täytyy kattoa miten ehtii (:
   P.s sunkin blogia on ihana lukea, näkee vähän teidänkin kuulumisia =)

   Poista

Kiitos kommentistasi! =)