torstai 5. kesäkuuta 2014

Lähdössä...

Moikka! Tulin nyt nopeesti kirjottelemaan viimeisenä iltana Suomessa =O

Nyt on sitten yo-juhlat juhlittu, niistä teen postausta vähän myöhempänä sitten jos Englannissa ehdin. Ma-Ke oltiinkin Joensuussa asti, joten tässä ei oo kauheesti ehtinyt lepäilemään =D Tänään pakattiin loput tavarat ja tyhjennettiin kämppä. Oli siinä aika homma siivota ym. mutta nyt se on ohi =) Oli kyllä hassu olo lähteä sieltä viimeistä kertaa =O

Tosta Nalasta tuli niin paljon kommentteja ja kyselyjä, joten pakko vielä palata siihen:

"Sori nyt, mutta mun järkeeni ei mitenkään käy se, että koiralla ei ole paikkaa vaikka kaikki muu on jo hoidossa! Jos koiran ottaa, niin siitä kuuluu huolehtia - sen mukaan eletään mitä koira antaa myöden, ei niin että koira on kiva siihen asti kun keksitään itselle parempaa tekemistä!"

Ehkä täällä blogissa saattoi näyttää siltä että jätettiin Nalan asiat viimetinkaan, mutta kyllä me niitä koko ajan hoidettiin. Hänelle koitettiin koko ajan löytää kotia, ja koko ajan oli varasuunnitelma mielessä että jos ei löydy. Kun me Nala otettiin, siinä oli tosi paljon asioita mitkä siihen päätökseen vaikutti. Mietin sitä paljon että kun aina ulkomaanvuosi oli ollut haaveena, että miten mä nyt koiran voisin ottaa, mutta tunsin Nalan jo monia vuosia etukäteen ennenkuin sen otin, ja tiesin tasan tarkkaan että jos joskus siitä joudun luopumaan, hän kyllä sopeutuu. Nalalle tärkeintä kun aina on ollut että on rakastava koti, kavereita ja että pääsee nauttimaan elämästä. Nalasta huolehtiminen siis oli sitä että etsittiin hänelle mukava koti. Mutta Nala ei todellakaan jäänyt matkan jalkoihin, me kyllä koko ajan mietittiin myös hänen parastaan <3

Näin tähän loppuun on ihana sanoa, että Nalalle löytyi juuri täydellinen koti <3 Siellä on kaksi kissaa ja koira, joten hän sai kavereita kenen kanssa leikkiä =) Kyseessä on omakotitalo missä hän pääsee juoksentelemaan vapaana ja nauttimaan elämästään =))

Nyt ollaan Teron porukoilla, syötiin just ja ollaan menossa saunaan ja uimaan =D Ajattelin että kyllä mun on pakko jättää talviturkki Suomeen, joten tänään siis =P Sitten mennään nukkumaan hetkeksi, ja 3.40 lähtee linkka Porista kohti Helsinkiä, ja siitä se seikkailu sitten alkaa =))

Niinkuin huomaatte, kyllä mä tätä blogia aika usein päivittelen, nytkin kirjotan tänne vaikka ei niin paljoa ole aikaa =) Tää on vaan mulle tosi tärkee paikka pitää "päiväkirjaa" ja nyt kun ollaan ulkomailla niin tietää että monet haluavat kuulla meidän arjesta Englannissa =) Tää toimii siinä siis mainiosti!

Mutta ihanaa kesää teille ihanaiset lukijat, kirjoittelen taas heti kun ehdin! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)