perjantai 27. kesäkuuta 2014

Eka Eures =)

Kun aloimme etsimään työpaikkaa ulkomailta, kävin Porin työvoimatoimistossa juttelemassa ja kysymässä apua. Sieltä sainkin paljon vinkkejä mistä työpaikkoja voisi löytyä, sekä minulle kerrottiin Eka Eures-hankkeesta. Haluankin nyt jakaa tämän tiedon teidän kanssa, koska tämä hanke tunnetaan aivan liian huonosti.

Kyseessä on siis hanke, jolla pyritään auttamaan 18-30-vuotiaita löytämään töitä toisesta EU-maasta. Hanke tukee myös työnantajia, jotka ottavat firmaansa töihin nuoren jostain EU-maasta. Hankkeesta voi hakea rahaa työhaastattelumatkaan tai uuteen maahan asettautumiseen/muuttoon työpaikan varmistuttua. Alla video, joka kertoo hyvin tästä hankkeesta, kannattaa katsoa!


Jos siis haluaisit lähteä töihin ulkomaille, tai ottaa jonkun ulkomaalaisen töihin yritykseesi, kannattaa oikeasti hyödyntää Eka Eures-hanketta. Hanke auttoi meitä molempia todella paljon ja mahdollisti tämän vuoden!

Tästä linkistä pääset lukemaan lisätietoja, jos tarvitset! =)

6 kommenttia:

 1. Kiitos Heidi "mainoksesta" ja mukavaa kesän jatkoa kylmästä Harjavallasta!
  Terv. Taina T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, tästä oli meille niin paljon apua, toivotaan että muutkin löytäisivät tämän hankkeen! =) Kiitos samoin sulle! (: Täälläkin on kyllä aika koleeta.. =O

   Poista
 2. Voitko tarkentaa, mitä apua tuon kautta konkreettisesti saitte? Kiinnostaisi itseäkin :)

  VastaaPoista
 3. Joo siis kun meille varmistu että saadaan työpaikka, niin tehtiin hakemukset ja saatiin rahat tilille ennen kun muutettiin.. Rahasumma vaihtelee sen mukaan mihin maahan on menossa (:

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu teistä Turun Sanomissa 10.8.14! Mukavaa kesän jatkoa:), Taina T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! =) Samoin sinne, vaikka alkaakin jo syksy häämöttää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! =)