sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Orange (:

Syyskuussa päätin värjätä kotona hiukset blondista tummempaan.

Värjäsin siis hiukset värillä mikä piti olla ruskea/punainen, mutta siitä tulikin tuolloin violetti. Ei se kyllä haitannut, tykkäsin tostakin väristä (:


Joulukuussa värjäsin vielä hiukset uudestaan tolla samalla värillä, koska ostin sitä syyskuussa kaksi purkkia. Sillon hiuksista tuli punaruskeat, josta nopeasti lähti punainen väri ja niistä tuli tylsän ruskeat..

Nyt kun maaliskuussa oli taas mennyt 3kk värjäyksestä, halusin värjätä takasin blondiksi. Jotenkin se vaan on mun väri ja nyt kun yo-juhlat on tulossa niin haluan että ne on sillon blondit. Muistin jotenkin että olisin ennenkin värjännyt tummista hiuksista vaaleisiin kotona, mutta oon tainnu aina värjätä kampaajalla..
Ekalla kerralla ku värjäsin, väri vaalentu muutama astetta, ja värjäsin itelleni vaan kauhean tyvikasvun =D Toisella kerralla tuli tällaset =))Oon aina halunnu koittaa oransseja hiuksia, ihan oikeesti! Joten nyt sitten tuli koitetuksi, hahhah =D Nyt on vaan vähän kiire saada sopiva väri ennen toukokuun loppua, kun en viitti ihan joka päivä näitä värjätä, varsinkaan blondilla värillä.. Ollaan nyt hetki näillä oransseilla (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)