lauantai 19. huhtikuuta 2014

Huippu-uutisia! =DD

Kesäkuu 2014 - n. kesäkuu 2015!!


Eks oo upee paikka? =O

Tossa olis sitten mun ja Teron tuleva työpaikka em. aikana =)

Tämä valtava kartano sijaitsee Matfen-nimisessä kylässä pohjois-Englannissa lähellä Skotlannin rajaa. Ja me saatiin työpaikat sieltä! =D Ollaan niin superinnoissamme tästä, päästään valloittamaan maailmaa, saadaan arvokasta työkokemusta, opitaan paremmin englantia, saadaan mahtavia kokemuksia... Ja kaiken kukkuraksi saadaan tehdä tämä seikkailu yhdessä! Se, että olen jo päässyt moniin maihin on ollut mahtavaa, mutta ikävä Teroa on ollut todella kova! Nyt saadaan jakaa kaikki kokemukset yhdessä, ja nähdä kaikkea uutta.

On ollut todella vaikeaa olla kertomatta mitään suunnitelmistamme, jotka ovat kuitenkin olleet hautumassa jo siitä lähtien kun mä tulin takasin Yhdysvalloista. Mutta ollaan haluttu olla varovaisia ja odottaa varmistusta matkasta ennen kuin kerron blogin puolella mitään..

Tossa maanantaina kirjottelin postausta pelottavasta tulevaisuudesta ja mä sanoin näin:
"Mä haluan tutkia maailmaa, nähdä erilaisia kulttuureja ja valtioita. Mä haluan nauttia, kokea, ihastua, hämmästyä! Mä haluan saada elämältäni paljon. Varotellaan että poltat kynttilää molemmista päistä. Kun mä lähden täältä, haluan että sitä kynttilää ei enää ole. Haluan että voin silloin sanoa että okei toi oli elämä, ja mä elin sen täysillä! =)"
Tiistaina me saatiin tietää varmaksi että päästään lähtemään.. Hassu sattuma =P

Nyt sitten aletaan tekemään matkajärjestelyjä, pakkailemaan, etsimään Nalalle uutta kotia ja sulattelemaan sitä faktaa, että me ihan OIKEASTI lähdetään kohta vuodeksi pois. Huui! =D

Tottakai joka asiassa on myös kääntöpuolensa.. Mun kummipojasta tulee kesällä isoveli, enkä mä pääse näkemään tätä ihanuutta ennen kun me tullaan takasin. Me ei päästä näkemään kummipoikiemme ja muiden lähipiirin lapsien kasvamista, joudutaan antamaan Nala pois jne jne.. MUTTA elämä on valintoja täynnä, ja me valittiin nyt vuosi ulkomailla. Onneksi tullaan sitten takasin Suomeen ja päästään taas näkemään rakkaita silloin (:

Tähän loppuun laitan ihanan sanonnan, mikä tuli vastaan Eat, pray, love - nimisessä elokuvassa:

In the end I´ve come to believe in something I call “the Physics of the Quest”. A force in nature governed by laws as real as the laws of gravity. The rule of Quest Physics goes something like this: If you´re brave enough to leave behind everything familiar and comforting which can be anything from your house to bitter, old resentments and set out on a truth-seeking journey either externally or internally and if you are truly willing to regard everything that happens to you on that journey as a clue and if you accept everyone you meet along the way as a teacher and if you are prepared most of all to face and forgive some very difficult realities about yourself, then the truth will not be withheld from you.

Loppujen lopuksi olen alkanut uskoa “Etsinnän fysiikkaan”. Se on yhtä todellinen luonnonlaki kuin painovoima. Etsinnän fysiikan sääntö menee jotenkin näin: ” Jos on kyllin rohkea jättämään kaiken tutun ja lohduttavan- eli kaiken kodista vanhoihin kaunoihin – ja lähtee totuudenetsintämatkalle, joko ulkoisesti tai sisäisesti, ja jos on valmis pitämään kaikkea mitä tapahtuu tällä matkalla vihjeenä, ja hyväksymään kaikki tapaamansa opettajina, ja jos on ennen kaikkea valmis kohtaamaan ja antamaan anteeksi karuja tosiasioita itsestään, silloin ei mikään pidättele totuutta sinulta.

5 kommenttia:

 1. Saatte varmaan ihan mielettömiä kokemuksia. Onnea! Olkaa varovaisia ja ennen kaikkea, pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Kuka on nala.? Miksette etsi vaa hoitopaikkaa, saatika luopuisitte kokonaa.? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nala on meidän 8-vuotias koira.. Ollaan mietitty asiaa paljon, mutta Nala on joutunut nyt vaihtelemaan niin paljon kotia että kyllä me koitetaan etsiä sille lopullinen koti missä se saisi olla..

   Poista
 3. Ei oo koiral kiva tilanne. Mua o ain ärsyttäny ku ihmiset ottaa eläimii eikä mieti loppuu asti et onko kykenevä pitää eläin koko sen eliniän ajan. Näkee iha liikaa näit ilmotuksii millo minkäki takii luovutaa.. Perheelisäys o yleellisin..

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Nalalle löytyy hyvä ja rakastava koti, ja pääsette matkaan rauhallisin ja luottavaisin mielin :) Kuten sanoitkin niin elämässä on joskus tehtävä valintoja, ja tässä tapauksessa olet kyllä valinnut ihan oikein. Unelmat on nimittäin tehty toteutettaviksi :) Olet fiksu tyttö ja uskon että kaikki päättyy hyvin. Innolla odotan että pääsen lukemaan lisää seikkailuistanne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)