sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kuulumisia =)

Heippa! Tulin kertomaan pitkästä aikaa vaan kuulumisia =)

Me oltiin eilen menossa Teron isoveljen luokse ja kauppaan, mutta auto sanoi itsensä lopullisesti irti. Elikkä tästä lähtien meillä ei ole enää autoa. Tuli vähän paniikki että miten nyt saadaan kaikki järjestymään, mutta kai ne sitten jotenkin järjestyy.. Onhan täällä paljon ihmisiä kenellä ei ole autoa käytettävissä.


Mulla oli viikko sitten koeviikko, kolme matikan koetta. Ne meni ihan hyvin, kai? =D Ens viikolla alkaa nyt oikeen kunnolla 4. jakso. Täähän on nyt sitä aikaa kun abit on lukulomalla. Mäkin saisin ottaa lukulomaa, mutta mulla on nyt vielä tässä jaksossa kaksi kurssia. Matikan ja ruotsin kurssi. Toi matikan kurssi on viimeinen pakollinen kurssi, jota en ole vielä käynyt (aika hauska kun viime jaksossa kävin kertaukurssin vaikka en ole vielä käynyt tätä pakollista). Tietysti voisin opiskella itsenäisesti ton kurssin, mutta matikka on vähän vaikee opiskella itsenäisesti. Ruotsin kurssi on ainekirjoituskurssi, eli paras kurssi mikä nyt vaan voi olla. Siinä pystyy vielä harjoittelemaan ainekirjoitusta ennen maaliskuun ylioppilaskoetta.

Oon nyt nähnyt aika paljon sellaisia kavereita, keitä en oo pitkään aikaan nähnyt. On niin kiva pitkästä aikaa kerrata kuulumiset, ja aika monet on muuttaneet omaan kämppään, niin on hauska nähdä millasissa taloissa kaverit asuu. =)

Perjantaina oli äidinkielen tekstitaidon ylioppilaskoe. En jännittänyt melkein ollenkaan, paitsi juuri ennen kun päästiin saliin. Äidinkieltä jännitän ehkä vähiten, koska mulle on oikeestaan aika sama minkä kirjaimen saan äidinkielestä. Jotenkin oon pitänyt sitä vähän turhana aineena. Mutta joo, en osaa yhtään sanoa miten meni, oli aikas erikoinen koe verrattuna aikaisempiin vuosiin. Keväällä sen sitten näkee.

Nyt on sitten ulkona melkein jo lumi sulanut, on vaan loskaa, liukasta ja vettä =/ Tiedän, ärsyttävää kun valittaa koko ajan säästä ja ilmasta, olis nyt tyytyväinen johonkin, mutta kyllä mä olin tyytyväinen tohon lumeen. Vaikka oli pakkasta ja kylmää, niin tykkäsin! Se oli niin kaunista, mutta kohta lumi on jo kokonaan sulanut =(

Olin tiistaina opon juttusilla, ja tuli kyllä ihan hyvä fiilis. Maaliskuussa alkaa haut korkeakouluihin, mutta mulla ei oo hajuakaan mihin haluaisin. Yks vaihtoehto mulla on, oon meinaan aika kiinnostunut matikasta. Siinä on vaan aika monta ongelmaa. En oo lukiossa lukenut kuin lyhyttä matikkaa, musta ei saa opettajaa tekemälläkään jne.. Nyt oon ollut jossain koulussa 13 vuotta josta 3 vuotta kahdessa koulussa samaan aikaan, niin pieni tauko opiskelussa tekee ihan hyvää. Jatkan sitten opintojani kun tiedän mitä haluan opiskella. Opon mielestä tämä kuulosti ihan hyvältä =)

Mulla oli kaks viikkoa sitten mahatauti, niin halusin kattoa jotain elokuvaa mihin ei tarvitse kauheesti keskittyä. Katoin sillon ensimmäisen Harry Potterin, ja innostuin taas niistä elokuvista. Oon nyt kattonut neloseen asti. Niihin ei kyllä ikinä kyllästy ja aina löytää jotain uutta mitä ei oo ikinä huomannut. Tero on lukenut tosi monta kertaa kirjat, ja sitä ärsyttää kun leffoja varten juonta on muutettu niin paljon. Mä en onneks muista kirjoja niin hyvin että se ärsyttäis. Mutta on kyllä hyviä elokuvia! =)


Nyt on muuten valittu euroviisuehdokas Suomelle. Seinäjoelta kotoisin oleva Softengine-niminen yhtye, johon kuuluu viisi nuorukaista. Biisin nimi on Something Better.


Tänään mentiin Ulvilan uimahalliin Teron kanssa. Oltiin eka salilla ja sitten vielä uitiin. Teki kyllä niin hyvää kun pääsi salille ja uimaan. Rakastan molempia <3

Tiistaina onkin ruotsin kuuntelu, joka jännittää mua tosi paljon. Perjantaina alkaakin hiihtoloma ja on ystävänpäivä. Mennään Teron kanssa hotelliin yöksi, joten meillä on ihanan romanttinen ystävänpäivä tulossa.

Noniin, mä jatkan nyt Britneyn biisien kuuntelemista ja sunnuntaista nauttimista (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)