keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Muutos postauksissa.

Oon huomannut mun blogissa nyt parin kuukauden sisällä ihan selkeän muutoksen. Blogin alkutaipaleella postaukset on usein aika henkilökohtaisia, uskalsin kertoa hyvinkin paljon ja avoimesti mitä mun elämässä tapahtuu. Nyt mietin hyvin tarkkaan mitä blogiini uskallan kirjoittaa, ehkä jopa vähän liikaakin. Ei tietenkään ketään bloggaaja kerro kaikkia asioitaan blogissaan, mutta mä oon alkanut jo liikaa sensuroimaan tai ainakin miettimään mitä voin kirjoittaa. Jostain asioista en voi vielä puhua koska ne on vielä niin auki ja haluan että kaikki on varmaa ennen kuin kirjottelen niistä tänne, mutta jostain en vain uskalla kirjoittaa.

Murehdin että mitä musta ajatellaan. Mutta mitä väliä!? Tän blogin tarkoitus on olla vähän niinkuin päiväkirja, jonne mulla on ollut tapana kirjoitella aika henkilökohtaisiakin asioita, sellanen mukava harrastus. Yhdessä vaiheessa mietin että haluanko enää jatkaa blogin pitämistä, motivaatiota ei oikein ollut. Nyt ei kyse ole siitä, vaan enemmänkin että en enää uskalla kirjoittaa mitään.

Mieleen tulee joku ajatus, että hei tosta vois tehdä postauksen, mutta sitten alan liikaa analysoimaan että tykkääkö ihmiset siitä, onko se tylsä, kiinnostaako ketään ymym.. Mä oon tehnyt paljon sellasia postauksia joista nyt ajattelen että mitä järkeä niissä oli, mutta en mä sillon sitä ajatellut. Mähän kirjotin just siitä mistä halusin. Tämä on kumminkin mun blogini. Jokainen saa kirjoittaa omaa blogiaan niinkuin parhaaksi näkee. Jos haluan kirjoittaa mun ja Teron suhteesta, meidän kodista, tehdä listoja lempinäyttelijöistäni, koruistani tai mitä leffoja ollaan katottu, niin sittenpähän kirjoitan.

Ne lukee keitä kiinnostaa, jos ei niin sitten ei. Nyt olen muutenkin tullut kauhean tietoiseksi itsestäni, miettinyt ihan liikaa mitä muut ajattelevat, ja nyt se on alkanut rasittamaan. Nyt mun on pakko alkaa kuuntelemaan itseäni, mitä minä haluan tehdä.

Jossain vaiheessa tämän blogin matkaa teksti on vain lentänyt päästäni postauksiin. Nyt tekstin kirjoittaminenkin on alkanut käydä hieman hankalaksi. Ehkä mietin liikaa että miten tämän asian pitäisi kirjoittaa sen sijasta että vain kirjoittaisin sen. Ehkä postauksenikin ovat alkaneet käymään vähän tylsiksi tämän takia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)