tiistai 12. marraskuuta 2013

Bola-koru =)

Kaunis koru, jolla on tarkoitus

Bola-koru helähtää kauniisti kun sitä liikuttaa. Ääni muistuttaa tuulen kuiskausta, sen kuulee, mutta sitä ei kuitenkaan kuule. Ääni on juuri niin voimakas, että se kuuluu korun kantajalle, mutta ei kaikille ohikulkijoille. 

Korun kaunis ääni rauhoittaa mieltä. Bola -koruja käytetäänkin itämaissa meditoinnin apuna sekä Feng Shui -seremonioissa. Erityisesti Bola -riipuksista pitävät odottavat äidit, sillä korun kaunis ääni rauhoittaa sekä syntymätöntä lasta että äitiä. Bolakoru onkin erityisesti tulevien äitien suosima odotuskoru.

Bola -koru on todella kaunis ja sen ääni hiljainen. Bolakorua voikin hyvin pitää kuin mitä tahansa riipusta, jonka salaisuuden vain sinä tunnet.


Olin kaverin vauvakutsuilla, ja siellä eräällä raskaana olevalla naisella oli joku tän tyyppinen koru. Kiinnostuin itse kovasti korun ideasta ja pyysin tätä synttärilahjaksi. Ongelmana oli päättää mistä korusta pidän eniten. Bolakorut.fi-sivuilta löytyi vaikka kuinka paljon hienoja vaihtoehtoja, mutta sain karsittua niistä kaksi mieluisinta. Lahjan antaja valitsi sitten näistä kahdesta.

En ole odottanut postia pitkään aikaan näin kovasti, ja tänään kun näin paketin postilaatikossa olin niin innoissani! Vihdoin! =)

Selene-malli =)

Korun mukana tuli puuvillanyöri, joten korun pituutta pystyy vaihtelemaan. Sen avulla korua voi pitää helposti myös mahan päällä.
Halusin vaihtaa tohon hopeaketjun, mutta muuten koru oli täydellinen =) Helinä ei ole ollenkaan häiritsevä, vaan juuri sopivan hiljainen <3
Oon aina pitänyt soittorasioista, ja nyt tuntuu kuin kantaisi yhtä koko ajan mukana. Tästä tulee ehdottomasti yksi mun lempparikoru, ja onnentuoja.

P.S Selvyyden vuoksi tarkennan että EN ole raskaana! =D Mutta sitten kun jos joskus olen, varmasti laitan tän tohon puuvillanyöriin mahan päälle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)