perjantai 11. lokakuuta 2013

"This is how I show my love"

Hellurei! Huh, melkein kaks viikkoa sitten kirjotin viimeks =O

Viime viikonloppu oltiin Teron kanssa isosiskon luona lastenvahtina, joten se viikonloppu meni tosi äkkiä. Oli kyllä kivaa leikkiä poikien kanssa ja päästää isosisko ja tämän avomies viikonloppureissulle =) Mutta täytyy kyllä nostaa hattua kaikille äideille, se hommahan on tosi rankkaa! Palkitsevaa varmasti, mutta myös raskasta.

Lapset ovat loistavia imitoimaan joten anna heille jotain loistavaa jota he voivat jäljitellä.
Tää viikko on mennyt liikuntakiellossa =/ Maanantaina mun oli pakko mennä lääkäriin koska vasemman jalan nilkka oli niin kipeä, ja siitä olikin nivelside mennyt. On ollut aika outoa kun ei ole voinut harrastaa liikuntaa, mutta haluan kyllä antaa jalan parantua kunnolla.

Keskiviikkona olin Raumalla yhdessä koulutuksessa josta oon vieläkin ihan innoissani =) Voisin nyt sanoa että olemme Teron kanssa periaatteessa löydetty töitä, joka on näinä päivinä ihan mahtava juttu! Tää "työ" on vaan hieman erilaista, ja olen kovin innoissani siitä =)) Sopii niin hyvin meille, opiskelijalle ja armeijassa olevalle, koska työtä voi tehdä juuri niin paljon kuin itse haluaa.

Eilen mulla oli yks tärkeä tapaaminen jonka jälkeen suuri kivi vierähti mun sydämeltä. Mä olin yhden asian suhteen todella skeptinen, mutta nyt kun asiantuntija oikeesti sano että se on ihan mahdollista, niin tuli niin hyvä fiilis. Tästä asiasta enemmän myöhemmin =P

Kävin eilen myös yhden ystävän luona jota en oo taas pitkään aikaan nähnyt. S on nyt muuttanut lähemmäs joten pystytään näkemään useammin. Oli niin ihanaa päivittää kuulumiset ja muistella kaikkia vanhoja juttuja =))

Koulussa menee hyvin. Mulla on aika rento lukkari, ja kun mun ei ole pakko mennä tunneille, niin se antaa paljon joustavuutta elämään. Kevään ylioppilaskokeista oon eniten odottanut matikkaa ja vähiten äikkää, mutta nyt tämä on kääntynyt ihan täysin. Mulla on nyt matikka 8 kurssi, ja tällä hetkellä se on NIIIN mälsää! Ja sit taas äikästä mä oon alkanut jotenkin kiinnostumaan, ja mulla on nyt kauhee into hioo omaa tekstiäni ja opetella paremmaksi kirjoittajaksi.


Mä vihaan lokakuuta.. Oon oikeen miettiny tätä ja tullut siihen tulokseen että lokakuun vois oikeestaan poistaa kalenterista. Syyskuu on kiva syksykuukausi, millon voi ihastella ruskan värejä ja muita ihania syksyjuttuja. Marraskuun alku on kiva koska mulla ja mun kummipojalla on sillon synttärit. Loppumarraskuu ja joulukuu on ihania joulukuukausia millon voi laittaa jouluvaloja, paketoida lahjoja ym. Mutta lokakuussa ei oo mitään ihmeellistä, ja ulkonakin on 90% kuukaudesta todella ankea ilma.

Tänään meen yhden ihanan ystävän luokse viettämään iltaa. Niin mukavaa päästä pois kotoa, nyt varsinkin kun Tero on tän viikonlopun kiinni. On niin ärsyttävää ettei Tero pääse tänä viikonloppuna kotiin, koska meillä oli eilen kaksvuotispäivä. Onnee siis vaan meille..

Sunnuntaina sovittiin treffit K:n kanssa. K muutti Tampereelle opiskelujen perässä, joten näkeminen on tietty vähentynyt. On niin ihanaa saada viettää kunnolla aikaa K:n kanssa<3

Nyt meen valmistautumaan iltaa varten, kirjotellaan taas! =)


P.S Tähän biisiin oon kyllä rakastunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)