keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Jälkipuintia

Oon nyt niin SAIRAAN pettynyt. Ja jotenkin ihan turta. Tai en oikein osaa selittää, mikä nyt ei ole mitään uutta.. Ensin luin psykologiaa puol vuotta putkeen, sitten kaksi viikkoa ennen ylppäreitä tajusin että hei, enhän mä oo keskittynyt ollenkaan olennaisiin asioihin (joita olisi tutkimusten, termien ja muiden kompleksimpien asioiden ulkoa opetteleminen), ja sitten kaikki kaatui siihen. Kaksi viikkoa on pitkä aika, mutta tässä tilanteessa se ei hyödyttänyt pätkän vertaa.

Jo ennen kuin menin saliin, tiesin että tää tulee menemään huonosti. Salissa yritin kaikkeni, se ei vaan riittänyt. En osaa yhtään sanoa mikä kirjain sieltä tulee, mutta itselläni on niin huono fiilis. Ja uusimaan en pysty. Ajatus että alottaisin TAAS sen saman urakan minkä tein tänä kesänä, saa mut voimaan pahoin. Nyt on niin samperin tyhjä ja TYHMÄ olo. Samoin kävi enkun kanssa. Keväällä kun kirjotin saksan ja terveystiedon, niiden tuloksista en täällä puhunut mitään, mutta niihin olen kyllä tyytyväinen. Tällä hetkellä ellei mitään mullistava pisterajojen alentamisia tapahdu, enkun kohdalla puhutaan B:stä tai C:stä. Ja se ei todellakaan ole mitä menin hakemaan. No, M:n olisin ollut tyytyväinen kyllä, eli ei C:ssä kaukana siitä olla, mutta.. Psykologian alustavat pistemäärät tulevat maanantaina, sillon osaan vähän arvioida mikä kirjain se saattaisi olla. Enkusta on paljon helpompi katsoa kun on niin paljon monivalintaa ja sellasta. Nyt on suoraan sanottuna tosi paska olo.

Kyllä se harmittaa ihan sikana että mä olin salissa sen sallitun kuus tuntia, ja kävin kaks kertaa joka ikisen kohdan läpi, ja silti niin moni kohta meni väärin.. Tietty vielä ei voi sanoa mitään kauheen varmaksi, koska viralliset eikä ees alustavat pistemäärät oo tullu, paitsi mitä ite on laskeskellu.. Mutta tällainen yleisfiilis vaan jäi.

Ja se, että parin viikon päästä täytyy alottaa lukemaan SEURAAVIIN ylppäreihin. Mistäs siihen löytää motivaatiota näin ankean syksyn jälkeen? Keväällä mulla on vielä (jos en uusi jompaakumpaa noista) äikkä, ruotsi ja matikka. Onneks ei oo enää reaalia, muuten sekoisin =O No, saas nyt nähä millä kirjaimilla tämä neiti valmistuu. Perhana.

En varmaan mene kyllä ens syksyllä opiskelemaan sen on varma! Nyt tekis mieli vetää ranttaliks ja lähteä lakituksen jälkeen jonnekin vaan bailaamaan vuodeks =DD

Sori tää postaus oli nyt tosi negatiivinen, halusin vaan purkaa näitä tuntoja jonnekin. Nyt vaan on niin ankeeta! Ulkona on kauhee ilma, mulla on flunssa, ylppärit meni miten meni ja motivaatio KAIKKEEN on hukassa. =/ Ääh!

Nyt raahaudun zumbaan (siis kirjaimellisesti, jouduin väittelemään itseni kanssa tunnin että sinähän MENET sinne) ja sitten rojahdan sängylle, ehkä tirautan vielä muutaman kyyneleen, ja menen nukkumaan.. Onneks zumbassa saa ainakin nauraa omalle typeryydelleen =DD Okei, menee jo vähän masentuneen kuuloiseksi, mutta hei, katsokaa ulos niin ymmärrätte syyn. =O

Lupaan tehdä tässä piakkoin mukavamman postauksen, älkää huolehtiko =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)