maanantai 12. elokuuta 2013

Viimeistä viedään..

Heippa! =) Täällä ollaan Suomessa jo neljättä päivää, ja pikkuhiljaa alkaa tottumaan kaikkeen.. Unirytmi on kaikkea muuta kuin normaali, meen nukkumaan puoli yheksän aikaan ja herään seittämältä =D Ei haittaa yhtään, ottaen huomioon että tänään alko eka kouluviikko, mutta hassusti meni toi =) 

Nyt silti haluaisin vielä palata Amerikkaan yhden postauksen ajaksi, kertoa vähän viimeisten päivien tapahtumista ja muuta =) Taas on paljon muita postauksia jonossa, katotaan nyt kuinka aktiivisesti ehdin niitä kirjotella..

Sunnuntaina mentiin Steven ja Kathyn kanssa minigolfaamaan =D Tää olikin mun eka kerta =)
Paikka oli tosi hieno <3
=)


Wau <3
Oltiin kyllä nähty vaivaa että saatiin tosta hienon näkönen ja viihtyisä =)Radan vieressä kasvo pikkuluumuja, joita napsin muutaman, oli niin hyviä =))
=D
Steve voitti, ja mä tulin vikaks, mutta en hävinny monella pisteellä =D Oli kyllä tosi hauskaa, haluun kyllä Suomessakin koittaa =) Oli niin kuuma päivä että päätettiin käydä vielä syömässä frozen yogurt:it =)

Tää on kyl tosi ihana paikka, ja hyvää =)Namskis! =)
Värikästä =)
Maanantaina käytiin hoitamassa paljon asioita Kathyn ja sen äidin Maryn kanssa.. Ekaks mentiin käymään La Granden yliopistossa, oltiin sovittu että mennään käymään juttelemassa sen tyypin kanssa joka hoitaa näitä kansainvälisyysasioita =) Juteltiin aika pitkään, se kerto kaikkia käytännön asioita ym.. Mä oon nyt pohtinut tätä juttua tosi paljon, ja jutellu Teron ja muittenki kanssa.. Ollaan jo yliviivattu ulkomailla opiskelu vaihtoehtojen listalta.. Ensinnäkin Amerikkaan ei oo mitään järkeä mennä, koska siellä on niin älyttömän kalliit lukukausimaksut.. Tuntuis niin hölmöltä mennä sinne, ja maksaa niitä maksuja, kun tietää että Suomessa ja muissa EU-maissa ei tarvi maksaa niitä.. Sitten se, että opetus tapahtuu enkuks.. Ja joskus tuntuu Suomen koulussakin missä opetus tapahtuu suomeks, että on ihan pihalla, niin miettikäähän sitten että opetus olisi enkuks.. Kuluttais niin paljon voimavaroja siihen että osaa kirjottaa vastauksen enkuks, kun ne vois suunnata oman vastauksen hiomiseen ja muuhun.. Että joo, opiskelu ulkomailla ei ole nyt mulle eikä Terolle se mitä etitään..

Yliopiston jälkeen hoidettiin vielä pari muuta asiaa, ja käytiin kaupassa.. Kathy osti meille mangosmoothien, ja oli kyllä hyvää! =)

Illalla tehtiin vielä kerran Smors:eja =) <3Illalla tapahtu yks kauhee juttu.. Maggie, toi isompi koira oli ulkona syömässä luuta, ja sitten yks kana meni ja yritti saada sitä luuta, ja sitten Maggie tappo sen kanan.. Kauheeta! Onneks en nähnyt tapahtumaa enkä kuullut, mutta ihan kauheeta =(

Tiistaiaamuna sain vielä ajaa Lincoln:ia =) Se on siis Steven toinen vanha auto, jolla en ollut vielä ehtinyt ajaa..


Oli NIIN vaikeeta! =O Siis toi puskuri on niin pitkä ja auto muutenkin tosi levee, joten oli tosi vaikee hahmottaa että missä pitää ajaa ym.. Ajaminen sinänsä oli helppoa koska kyseessä automaatti, mutta muuten vaikeeta =O

Sitten pakattiin auto ja lähdettiin eka La Granden keskustaan. Stevellä oli joku palaveri, ja me mentiin Kathyn kanssa lounaalle ja haettiin mulle Study Bible.. Se on siis raamattu, mutta siinä on enemmän selityksiä ja jotain tommosia.. Se on onneks uutta englantia, et se on uusittu painos =) Kathy ja Steve halus nyt ostaa sen mulle, koska oltiin puhuttu niin paljon uskonnosta ym.. Tosi ihana ele <3


Käytiin syömässä tommoset sandwich:it =) Nam! =)
Sitten alko n. 4 tunnin ajomatka kohti Portlandia.. Matka meni ihan ookoo, lueskelin ja kirjotin päiväkirjaa =)
Ostettiin root beer-niminen juoma, ei onneks maistunu kauheesti kaljalta, vaan oli hyvää =)
Portlandissa shoppailtiin vähän, käytiin ikeassa (Steven ja Kathyn eka kerta =D) ja jotain tollasta =)

Päivällinen =) Toi musta juttu mikä tossa on, söin yhden sellasen ja Kathy joutu menee ostamaan mulle naapurista Frozen yougurtin, koska se oli NIIN tulista =O
Sitten mentiinkin hotellille odottamaan yöunia ja seuraavan päivän lentomatkaa.. Oli kyllä todella outoa nukkua kun tiesi että vika yö Oregonissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)