maanantai 26. elokuuta 2013

Sotilasvaloja, hyvää ruokaa ja kuulumisia =)

Heissan! =) 

Viime torstaina oli niin ihana päivä <3 Nähtiin pitkästä aikaa tosi läheisen ystävän kanssa, ja täytyy myöntää että oon kyllä jo ikävöinyt M:ää TOSI paljon! Meillä on aina tosi hauskaa, pystytään puhumaan mistä vaan, ja se on kuin terapiaa =)) Nähtiin Porissa, käytiin Petra´s Cafessa ja vähän shoppailtiin, silti enimmäkseen juteltiin kaikesta =) Lisää tälläsiä päiviä kiitos! <3


Tää video tuokoon iloa vähän ankealle kouluviikolle =))

Perjantaina mentiin Teron äitin H:n kanssa Niinisaloon, koska Terolla oli valapäivä! Se oli kyllä tosi hienoa nähdä minkä näköstä siellä armeijassa oikeesti on.. Mäkin oon miettiny aina välillä että menisin lukion jälkeen armeijaan, ni kiinnosti kyllä nähdä =) Oltiin jo hyvissä ajoin paikalla, joten käytiin sotkussa syömässä se kuuluisa munkki =P Oli kyllä hyvää, tai sellanen perus munkki =D Eka oli siis se virallinen valatilaisuus, kaikki alokkaat tuli sellaselle isolle aukiolle ja sit ne laulo muutaman laulun, pappi puhu ja sit ne toisti sen valan.. Se kuulosti ja näytti niin hienolta.. Ja miten samaan aikaan kaikki teki ne jutut, ja oli niin tottelevaisia =)

Valatilaisuuden jälkeen Tero pääsi näyttämään meille paikkoja, ja oli hienoa nähdä Teron huone.. Ei ollut kyllä yhtään sellanen ku olin olettanu =O Lounaaks oli yllätys yllätys hernekeittoa ja pannukakkua =D Onneks oli hyvä ilma eikä satanut =) Kiva päivä =) Kun päästiin kotiin, lähdettiinkin suoraan mun isosiskon työ..

Oltiin pe-su isosiskon luona lastenvahtina, pakkaamis-ja remonttiapuna, ja muutenkin missä tarvittiin.. Terolla ja mullakin vähän on nyt kauhee hinku rempata omaa taloa (jota meillä ei ole) ja just nyt kaikki remppaa jotain.. =D Vähän oltiin kaikki sunnuntaina huonolla päällä ja lastenvahtiminen tuntu jotenkin raskaalta.. En tajua miten kaikki äidit ja isit jaksaa tota ympäri vuoden =O Nostan hattua heille kyllä! =)

Mietein nyt pitkään että mitä harrastuksia haluan alottaa nyt kun elokuun lopulla-syyskuun alulla alkaa kaikenmoisia harrastuksia.. Harrastin ykkösellä joogaa, ja mietein haluanko alottaa sen uudestaan vai mitä.. Viime vuonna mulla oli Ulvilan voimistelu-ja liikunta-lukuvuosilätkä, jolla pääsi kaikkiin niiden jumppiin.. Tänä vuonna niillä on 4 jumppaa kolmena päivänä mihin halusin mennä, ja se on niin kätevää että se maksu on jo maksettu eikä tarvi joka tunnille varata aina käteistä, joten ostin sen tänäkin vuonna. =) Ensimmäinen mua kiinnostava jumppa on huomenna, ja oon ihan innoissani =))

Terolla jatku kotiloma maanantaihin asti, joten se sai yhden yön nukuttua pitkästä aikaa omassa sängyssä (kun oltiin viime viikonloppukin Nousiaisissa isosiskon tykönä), ja oli muutenkin kiva viettää vielä tämä päivä yhdessä <3 Mulla oli tänään vaan yksi tunti lukiolla (11.45-13.00) joten meille jäi hyvin aikaa.. Aamulla nukuttiin vähän pidempään (puol 9 =D) ja syötiin ihana aamupala <3 Croissanttia..

Mustikkavohveleita (väri vähän hassu mutta maku hyvä =D) ja...
Vaahterasiirappia =)
 Mä halusin taas pitkästä aikaa vaihtaa olkkarin järjestystä, ja Tero keksikin tosi kivan järjestyksen =) Se tekee kyllä aina välillä hyvää muuttaa järjestystä, niin ei kyllästy =)

Katoin muuten noita kaikkia kuvia noista mun geelikynsistä, ja tuli kyllä kauhea ikävä niitä =(( Mietein siis kun tulin Suomeen miten saan ne pois, koska todellakaan halunnut maksaa siitä montaa kymppiä että ne otetaan pois.. Sitten edellisviikon lauantaina huomasin vaan yhtäkkiä että yksi kynsi oli irronnut, ja sen jälkeen vaan revein kaikki kynnet irti.. Kaikki muut lähti tosi hyvin paitsi vasen peukalo, se sattu! =O Nyt kynnet on ihan normi kunnossa, ei se oikeestaan tehnyt mitään mun kynsille =)
Välipalaks vähän vitamiinia =)
 Oon nyt muuten ollut jo aika kauan kipeä =/ Sillon kun tulin Amerikasta, Tero oli kipee, ja sit edellisviikon viikonloppuna se tarttu muhun.. Alkuviikosta olin tosi kuumeinen, lihaksia kolotti, päätä särki ja sitä perusjuttua.. Sitten kurkku oli kanssa kipeä, eikä tullut ääntä.. Nyt ei sillai oo enää muuta, kuin että kauhee limakerros kurkussa, jota ei saa millään yskittyä, eikä ääntä meinaa tulla.. Toivotaan että menis kohta ohi, eikä tulis ainakaan ylppäreiden aikaan uudestaan!

Tänään tein täytettyjä kesäkurpitsoja, joista tuli hyviä =) Ei ehkä näytä kauheen kauniilta, mutta maku oli hyvä =D Lisäks Tero halus jotain hyvää, niin ostettiin homejuustoa ja pipareita, sekä mansikoita (mä ainakin yllätyin että niitä saa vielä, mutta aika tyyriitä ovat kyllä)Illalla oli niin outoa kun Tero lähti takasin armeijaan.. Tää kotiloma tuntu niin pitkältä, kun aikasin perjantaina nähtiin ja kesti maanantaihin asti.. En tykännyt yhtään että Tero lähti, eikä Terokaan olis halunnu mennä.. =( Mutta oon siitä silti niin ylpeä, että se on pärjännyt noin hyvin siellä =)) Keskiviikkona saadaan nyt tietään mille puolelle se "erikoistuu" (esim. sotilaskoirakouluttaja, ohjusmies ym..)
Voi mun tykkimies <3 Mul olis ollu niin hyvä kuva musta Teron takki ja hattu päällä, mutta ei kuulemma saa julkisesti julkaista mitään kuvia missä on noi vaatteet päällä.. Tää kuva nyt toivottavasti ei oo liian paha, koska tästä näkyy vaan Teron sukunimi sekä arvo (toi vihree "tarra" tossa pystyssä on tykkimiehen merkki)
Tällä viikolla on aikas kiireistä kun jumpat alkaa sekä aion nyt ottaa niskasta kiinni ja jatkaa psykologian lukemista.. Tästä aineesta stressaan 100 kertaa enemmän kuin terveystiedosta, koska kyseessä on niin laaja ja soveltava aine, sekä oon lukenut 1000 kertaa vähemmän vaikka kirjoja olis enemmän kuin TE:ssä =OO Huhhuh.. Mutta nyt, nukkumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)