torstai 15. elokuuta 2013

Omenasatoa =)

Meidän pihassa kasvaa yksi iso omenapuu, ja päätettiin Teron kanssa viikonloppuna kerätä omppuja ja tehdä niistä jotain =)


En oo kauheesti tällästä harrastanu, mutta tuli kyllä tosi hyvä fiilis että hyödynsi tälleen luonnon antimia =)
Ensiks tehtiin Teron herkkua, omena-kaurapaistosta =)
Tää olikin kyllä hyvää =))
Sitten tehtiin omenasosetta..
Omenamehua =D
Jätettiin pari omenaa ihan syötäväksi =) 
Ja mä tein vielä alkuviikosta omenakiisseliä.. Väri on hassu koska laitoin ihan vähän toista mehua joukkoon, joka sitten värjäs sen tollaseks =D
Kyllä omenakin siis on aika monikäyttöinen =) Ja noi on niin helppoja tehdä että ei tarvi nähä kauheesti vaivaa..

Tää viikko on nyt mennyt arkeen totuttelussa.. Oon vähän ehtinyt näkemään läheisiä, ja jopa kotona tekemään kotitöitä =P Kauheesti ollut käytännön juttuja mitä pitää miettiä ja hoitaa, ja tietenkin otin projektikseni käydä tällä viikolla vaatekaappini läpi =D

Lukioonkin oon jo pikku hiljaa tottunut.. Eka matikan tunti aiheutti kylläkin hyvin pahaa ahdistusta, huomasi ihan täysin että on mennyt kaksi vuotta siitä kun oon viimeks laskenut mitään.. Nyt alkaa jo aivot tottumaan siihen, ja alan olemaan samalla tasolla kuin ennen.. Vielä kun olisi aikaa keskittyä matikkaan enemmän, mutta nyt lupasin että jätän sen vähemmälle ja keskityn aineisiin mitkä kirjotan nyt kuukauden päästä..

Mulla on nyt vaan suuri ongelma.. Oon mennyt melkein kaikkina iltoina kahdeksalta nukkumaan, ja sillon herään ilman herätyskelloa joskus puol 7 aikaan, ja jaksan koko päivän tosi hyvin.. Eli mun unentarve on jotain 10 tuntia, joka on todella paljon, mahtaakohan se vähentyä joskus?? Mulle uni on silti tosi tärkeetä, ja vihaan olla väsynyt.. Ennen (esim. viime lukuvuonna) oon arkisin mennyt nukkumaan yhdentoista aikaan sen takia, koska on niin paljon tekemistä.. Ei millään ehdi päivässä tekemään kaikkea mitä pitäisi, jos yrittää mennä kahdeksalta nukkumaan.. Ja aamulla täytyy mennä kouluun.. Niin että en nyt oikeen tiedä missä välissä nukkuisin, kun kohta alkaa vielä harrastukset, ylppäreihin täytyisi lukea, koulussa käydä, kavereita nähdä, käydä Nalan kanssa lenkeillä, tehdä ruokaa ja kotitöitä ymym.. Jos vaan vuorokausi olisi vaikka 28h, niin saattaisin ehtiä.. 

Kirjottelen taas joku päivä vähän enemmän, mutta nyt odottelen vaan että olis jo perjantai niin Tero tulisi kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)