perjantai 2. elokuuta 2013

"I'll spread my wings and I'll learn how to fly I'll do what it takes til' I touch the sky"..

Heippa taas! =) Mitä lähemmäs tullaan päivää kun on aika lähteä täältä, sitä ahdistuneemmaksi tuun.. Koska en halua tulla Suomeen.. Oon tehnyt paljon psykologisia analyysejä miksi? Ja tajunnut syitä tähän..

Pari ekaa viikkoa täällä mietin tosi paljon Suomea, mitä teen kun tuun takasin, mitä aion tehdä ensi vuonna, minne mentäisiin Teron kanssa ensi kesänä ym.. Kaikki vaan sano että älä mieti niitä nyt, oot vaan siellä ja nautit.. No sitten tapahtui niin.. Nyt pariin viikkoon en oo miettiny lainkaan mitään Suomi-juttuja, ja tiedättekö miten vapauttavaa se on ollut? Mulla on elämässä tosi paljon asioita joita murehtia ja miettiä, ja tää irtiotto on ollut, no mahtavaa.. En oo ikävöiny lainkaan Suomea, ja myönnän että en myöskään Teroa.. Nyt kun ajattelen Suomeen tulemista, ahdistun.. Koska tiedän että sitten mun täytyy taas alkaa miettimään kaikkia noita asioita.. Koulua, tulevaisuutta, omaa perhettä... Ja on ollut niin helppoa kun ei ole tarvinnut..

Suomessa olen jo aikuinen. 18-vuotias, asun omassa asunnossa, maksan omat laskut, teen itse ruokani, olen vastuussa tekemisistäni, ja oletettavasti tarpeeksi kypsä tekemään suuria valintoja.. Täällä olen saanut vain elää ja nauttia.. Kathy on tehnyt ruuan, pessyt pyykit ym, ja se on ollut mahtavaa! <3 Välillä Suomessa vihaan olla "aikuinen"!! Ja vihaan ajatusta että joudun siihen rumbaan taas..

Nukun melkein 9 tuntia joka yö, mutta silti olen aivan uupunut.. En oikein tiedä mistä se johtuu, eikö loman pitäisi olla rentouttavaa ja lomalta palataan aina levänneenä? Nään useita painajaisia melkein joka yö, ja melkein jopa pelkään mennä nukkumaan.. Silti aamulla en yleensä muista mitä painajaiset olivat.

Ihania <3
Olin eilen kavereiden kanssa tämmösellä purolla kalastamassa.. Ekaks olin iha että miten tuolta nyt voi jotain kaloja saada, mutta kyllä sieltä vaan jotain sinttejä tuli =D 
Kivet oli törkeen liukkaita joten pelotti et kaadun, mutta en kaatunu =D
Käytiin myös kävelyllä ja kun palattiin kavereiden työ, ni alko satamaan, joten hyvä ajotus =) Pelattiin korttia ja mulle opetettiin taikatemppuja =) Käytiin myös tutustumassa Elgin:in kirjastoon, joka oli aika pieni =) Tää oli nyt siis kolmas kerta kun täällä sataa, joten aika vähän on satanut.. Toivottavasti toi sade ny auttais noihin metsäpaloihin mitä täällä on =O

Nii juu sitten siihen asiaan mitä viime postauksessa jo lupailinkin =) Oon siis jo kauan haaveillut geelikynsistä, mutta Suomessa jotenkin mielummin käyttää sen rahan johonkin muuhun.. Täällä se oli niin paljon halvempaa, ja sain lisäksi tuttava-alennusta, joten ei ollut pahanhintainen =) Kathy siis varasi mulle ajan samaan paikkaan missä multa leikattiin hiukset, torstaina klo 17.00.. 


Mulla ei oo koskaan ennen ollut geelikynsiä (tekokynsiä kylläkin) ja kun tää nainen teki näitä kynsiä niin teki muutaman kerran mieli kysyä että oothan ihan varma että tiedät mitä teet =D Kun menin tonne niin mulla omat kynnet oli aika pitkät, ja se oli ihan ihmeissään että onko nää sun omat kynnet ja ootko nyt ihan varma ettet haluu vaan manikyyriä näihin =D Mutta, mun kynnet kasvaa kyllä, halusin nyt kokeilla näitä geelikynsiä =)

Huhhuh, ketään ei sitten viitsinyt varottaa että näissä menee 2 ja puoli tuntia =O 
Täysin sen arvoiset silti =)

Joten, siinä ne nyt sitten on =) Vähän on totuttelemista näihin, ja siihen että nää ei oo tekokynnet, ne ei irtoo ihan joka iskusta =D (niinkuin tänään huomasin, sattu vaan pirusti!) Varmaan sitten kun nää alkaa menee jotenkin huonoks, niin käyn jossain liikkeessä ottamassa nää pois, ja sitten ihan vaan kaikkia hoitavia aineita omaan kynteen ettei olisi ihan kauheen näköset =) Joten jos joku tietää Porin lähettyviltä jonkun hyvän (tai/ja halvan) paikan jossa olisi tollasia hoitoja, niin kommentoikaahan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)