keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kanada! =)

Keskiviikkona olikin kiva päivä =)) Haettiin Steven kanssa Alice ja suunnattiin kohti USA:n ja Kanadan rajaa! =) Steven tytär Shauna ja sen mies Chris asuu ihan lähellä Kanadaa Washingtonissa, joten päätettiin iskeä monta kärpästä samalla iskulla =) Steve ja me nähdään hänen tyttärensä, sekä minä ja Alice päästiin käymään ekaa kertaa Kanadassa =) Matka oli aivan liian pitkä, 5 ja puoli tuntia =O Päästiin perille noin yhden aikaan.. Shaunan lapsenlapset, eli Steven lapsenlapsenlapset, kaksi n. 5 vuotiasta poikaa oli myös vierailulla Shaunan tykönä, joten vilskettä riitti =D Ja oli NIIN vaikea ymmärtää mitä ne pojat puhu, koska en yleensä ymmärrä suomekskaan mitä 5-vuotias yrittää sanoa =D Syötiin lounasta ja sitten lähdettiin kohti Kanadaa =)

Matka Kanadaan kesti noin kaksi tuntia, joten alko kyllä jo kyllästyttää autossa istuminen.. Rajalla kaikki meni hyvin, ja meijät päästettiin tosi nopeesti Kanadaan =)


Oltiin Trail-nimisessä pikkukaupungissa Brittiläisessä Kolumbiassa, jossa on noin 7500 asukasta. Ja haluutteko tietää kuinka lämmin oli? 42 astetta! Tuuli kyllä, mutta se oli niin lämmin tuuli, että ei se mitään hyödyttänyt! Aivan liian kuuma mulle!
Bongattiin tällänen ihana puisto, Piazza Colombo, joka on kuuluisa siitä, että kun se rakennettiin, työmiehet oli kaikki yli 65-vuotiaita =D Tää on siis osa Trail:ia, jossa asuu tosi paljon italialaisia ja jotain tällästä, ni sen takii ne rakensi tollasen =)


Tavattiin yks kanadalainen, ja kysyttiin mitä voitas tehä, ja se neuvo meijät Columbia-joen rantaan vähän vilvottelemaan =) Melkein kaikkialla missä ollaan Columbia-joki tulee vastaan =ONiin nättiä =)

Päätettiin käydä vielä "keskustassa" pyörimässä =)


Ei oltu kauaa Kanadassa, mutta oli kyllä kivaa =)


Kun tultiin takasin, ni rajalla meijän auto tarkistettiin ja oltiin muutenkin tosi tarkkoja kaikesta.. Ilmeisesti Kanadasta saa niin halvalla reseptilääkkeet ym. joten amerikkalaiset käy sieltä ostamassa niitä, ja noi rajatyöntekijät yrittää estää sitä tapahtumasta..

Tää on USA:n puolelta =)
Kun päästiin takasin Colvilleen, mentiin syömään ravintolaan, missä toinen Steven tytär työskentelee tarjoilijana =) Harmi vaan, sillä oli niin kiire ettei ehitty kauheesti juttelee..
Aah, rakastan jääteetä täällä <3
Otin tacosalaatin, ja oli kyllä NIIN hyvää!
Steve sano että Shaunan mies on puoliksi suomalainen.. Ja kävi ilmi että sen isoisoisä on ollut suomalainen, mutta ilmeisesti täällä se on sama asia.. Mutta kyllä se osas laskea kymmeneen, samoin noi pojat =) Shaunan tyttärellä on "vähän" ongelmia huumeiden kanssa, joten Shauna on hoitanut sen lapsia. Surullisia juttuja tapahtuu siis täälläkin..

Nukuttiin samassa huoneessa Alicen kanssa, ja juteltiin vaikka kuinka paljon =) Sen kaa on kyllä kiva jutella, koska se ymmärtää niin hyvin mitä käyn läpi tällä hetkellä ja kuinka tunteiden sekamelsaa tää on..

Aamulla tein jotain tosi outoa! Pidin leopardigekkoa kädessä =O

Hah, olin itekki aika leopardi, joten sovitaan hyvin yhteen =P

Hyi se oli niin omituisen tuntusta kun se alko liikkumaan =O Mutta hauska kokemus =D Noilla oli siis kaksi leopardigekkoa, ja ne oli eka siinä huoneessa missä mun piti nukkuu, mut noi onneks siirsi gekot olkkariin eli en joutunu nukkumaan gekkojen kanssa =D
Lähettiin joskus 12 aikaa kotia kohti =) Ihan suora matka ei ollut, koska mentiin tunniks shoppailemaan =P Oli kyllä kiva reissu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)