keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Junamatkailua =)

Heippa kaikki! =) 

Postaukset on jäänyt nyt aika tylsiksi, koska en halua puhua kauheesti omista tunteistani.. Koska en ymmärrä niistä mitään.. Tätä on todella vaikee selittää =O On vaan niin ollu tunteikasta menoa nyt pari päivää, että en tiedä itekkään missä mennään.. Sen vaan tiedän että millään en haluaisi pois lähteä.. Suomi ei vaan kiinnosta nyt ollenkaan millään tavalla.. Ja niinkun oon varmaan joskus sanonut, niin jos tunnen jotain, niin sitten todella tunnen.. Joten ehkä on parempi etten vielä koita kirjotella mitään isompia tunnejuttuja tai avautumisia, joita sitten myöhemmin saattaisin katua..

Lauantaina oli muuten mun nimipäivä<3 Samana päivänä on myös unikeon päivä, ja se sopii täydellisesti muhun, koska voisin nukkua vaikka 15 tuntia ihan helposti =P Amerikassa ei oo nimipäiviä, mutta syntymäpäivänä saattaa saada vapaapäivän =D 

Lauantaiaamulla meillä oli taas edessä pitkä ajomatka =O Tällä kertaa Kathykin pääsi mukaan, ja haettiin myös Alice reissuun.. Kirjotinkin tänne ekalla viikolla reissusta kun vietiin yks tyttö toiseen vankilaan, The Dalles-nimiseen kaupunkiin, ja sinne me lähdettiin tänään. Sunnuntaina meitä odotti junareissu Mount Hood:illa, joten Steve varasi meille yöksi hotellihuoneen. Tosi kivasti tehty sillä saatiin nukuttua hyvät yöunet ennen sunnuntaita =) The Dalles on siis ihan lähellä Hood River:iä, jossa toi sunnuntain junamatka on.. 

Matkalla pysähdyttiin lounaalle =)
Otin kinkku-juustopatongin =)
Matka kesti n. 3 tuntia, ja ollaan jo aika monta kertaa tultu samaa reittiä, joten oli sillai aika tylsä matka..

Mä ja Alice oltiin yhessä huoneessa, Steve ja Kathy naapurissa =)
Kun päästiin hotellille, vaihdettiin bikinit päälle ja mentiin ulkouima-altaalle ottamaan aurinkoa ja uimaan =) Keskusteltiin myös mihin mentäisiin päivälliselle, ja päätettiin mennä The Cousins-nimiseen ravintolaan, jossa käytiin Steven kanssa kun tuotiin se nuorisorikollinen tänne.. Sinne siis =D

Hello cousins! =)
And hello beef! =) Eka pihvi minkä syön täällä (jos rannikolla syömääni mustaa klönttiä oteta mukaan =D) ja oli ihan ookoota.. Ehkä vähän liian suolasta mun makuuni..
Pyörittiin vähän keskustassa ennen kun mentiin takasin hotellille =) Ensimmäinen yökerho jonka nään täällä muuten löytyi The Dalles:ista =O Mentiin jo aika aikasin nukkumaan, koska oltiin herätty niin aikasin..

Aamulla herättiin jo aivan liian aikasin! Meijän huoneessa oli niin kuuma, että yöunet jäi tosi vähiin =( Käytiin hotelliaamupalalla ja lähdettiin kohti juna-asemaa. Steven lapsilla ja lastenlapsilla on tosi monella synttärit heinäkuussa, joten tää oli kiva tapa viettää kaikkien synttäreitä samalla =) Nähtiin siis paljon sukulaisia tänään..

Tää junamatka kesti n. 4 tuntia, ja se vaan kiersi tuolla Hood Riverillä.. Vauhti oli tosi hiljanen, mutta maisemat ihanat =)Junassa meitä odotti brunssi =D En ollut yhtään nälkänen, mutta kaikki näytti niin hyvältä että oli pakko maistella =PLipussa luki että saan ruuaksi Crepe-nimisiä juttuja.. Laitoin äskön googleen ton sanan, ja se on suomeks ohukainen. No joo, kyllä noi oli lättyjä, mutta täyte oli hyvin erilaista kun mitä Suomessa.. Nää oli aika samanlaisia kuin mitä tehtiin joku kerta kun oltiin Unkarissa töissä.. Sisällä oli jotain juustoa sekä jotain muita juttuja, mutta oli tosi makeeta ja hyvää =)


Juna pysähty tunniks yhteen kaupunkiin, ja siellä nähtiin kaks vaihtarikaveria, toinen Suomesta, toinen Italiasta =) Siinä se tunti sitten menikin, jutellessa Suomea ja vaihdellessa kuulumisia ja ärtymisiä =D Meitä on siis kuusi vaihtaria täällä Oregonissa, kolme Italiasta ja kolme Suomesta.. Kaksi tyttöä, suomalainen ja italialainen asuu ihan Hood Riverin keskustassa samassa perheessä, ja kaksi poikaa asuu puolen tunnin päässä Hood Riverin keskustasta saman miehen luona.. Joten minä ja Alice ollaan ainoat jotka asuu yksin, ja muualla kun Hood Riverissä.. Mutta ollaan aika monta kertaa nähty noi vaihtarit ja päästy juttelemaan ja hengailemaan, joten ei valittamista =) Aina kun kerrotaan että mitä ollaan tehty, tulee kauhee kateus et vitsi toi on päässy kokeilemaan tollasia juttuja, mutta kyllä mäkin oon nähny niin paljon kivoja juttuja, eikä kaikkea voi mitenkään ehtiä tekemään..

Takastulomatkalla junassa oli paljon viihdykettä =D

Eka meille laulo "Sheriffi" country-biisejä =)
Ja vielä vähän ihailin maisemia =)
Ja ettei vaan pääse nälkä yllättämään, syötiin jälkkäriä =)
Sit oli junaryöstö =D Tää oli sellanen että haluaisin omien lapsien kanssa tulla joskus kokeilemaan =))

Ja sitten mun lempijuttuni, taikuri =) Siis tää oli NIIN hyvä, ja tuli meijänkin pöytään tekemään kaikkea =) Enkä tajuu miten se osaa tehdä noita temppuja, vaikka se on ihan sun vieressä niin silti ei tajuu =O
Junareissun jälkeen mentiin kahden vaihtaritytön perheen luo viettämään aikaa ja syömään (ihan niinkun olisin ollut nälkänen =D) Oli kyllä tosi kiva nähdä noita muita vaihtareita sekä isäntäperheitä =)  Syötiin eka nachoja ja kirsikoita..


Sitten noi tilas vielä pizzaa ja jälkkäriks oli brownie:ta =) Nam! Olin NIIN täynnä! Joskus kuuden aikaan lähdettiin ajelemaan kohti kotia.. Oregonissa ja Washingtonissa on nyt muuten aika paljon metsäpaloja, joten täällä on tosi paljon savua, ja kun vietiin Alice kotiin, niin jo haisto savun =(

Eli viikolla 30 istuin autossa n. 27 tuntia =O TODELLA paljon siis!! Mutta kiva viikko kyllä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)