tiistai 18. kesäkuuta 2013

E- ei, ei taida tietää tyttö e-ei ;)

Heippa! Kiirettä on pitänyt, ku täytyy järjestellä tota Amerikan reissua, lukea ylppäreihin ja koittaa nähä vielä ystäviä ennen ens viikon lähtöä =O Juttelin muutama päivä sitten yhen ihanuuden kaa, joka on kans ollu Amerikassa, ja rupes niin paljon jännittää sinne meneminen =O 6 viikkoa menee varmasti äkkiä, mut nyt ku sitä miettii, ni se tuntuu niin pitkältä ajalta =O

Tässä tää suklaakakku, mut en taidakkaan kertoo sitä ohjetta, oli (ja on vieläkin) ihan TOSI hyvää! =))
Kyl me vaan Teron kaa osataan =))
Ollaan nyt katottu aika monta elokuvaa sen jälkeen kun viimeks oon kirjottanu normi postausta =)

Mr. Brooks.. Vaiks kui hyvä tarina, joka kerto sarjamurhaajasta, mut tosi erilaisella tavalla =) Ei ollu sillai mysteerinen eikä yllättävä, vaan ihan erilainen =)) Hyvät näyttelijät ja aidon tuntunen =D Mukana oli vähän psykologiaakin, joten tää leffa oli hyvä ylppäreitäkin ajatellen =D
Tästä varmaan kaikki on kuullu =) Oon ennenkin nähny tän, mut mul oli jotenkin jääny sellanen olo et tää ei olis hyvä, mut oli! =) Vaiks oli aika pitkä (2h 21 min) ni silti jakso kattoo loppuun asti, oli niin mielenkiintonen =D
The Kingdom =) Hyvä juoni, leffa otti poliittisesti kantaa Amerikan ja Saudi-Arabian toimintaan ja siihen millai niissä maissa asioita hoidetaan =) Sillai opettavainen et tajus enemmän tämmöstä poliittista juttua =) Hyvä, jakso kattoo, ja toimintakohtaukset hienoja =D
Sain vielä valmistujaislahjat yheltä ystävältä ku nähtiin viime viikolla, tässä on kaks leikkuulautaa =) Käytiin myös lenkillä Massin majalla, ja teki kyl niin hyvää! =) 
Ihanaa hemmottelua <3
Sit sain vielä säilytysrasioita, näitä aina tarvii! =)
Vähän alkaa tulemaan stressiä (JO =O) noista ylppäreistä =( Oon meinaa n. 150 sivua jäljessä mun lukusuunnitelmaani, enkä haluis Amerikassa joutua lukemaan paljoa =O Ja enkkua en oo ees vielä alkanut lukemaan =O No, kai niistäkin selvitään =)

Nam, tein yks päivä oikeeta raparperikiisselii =)
Oltiin viime viikolla Ikeassa, ja no sieltä löytyy aina jotain tarpeellista =))

Vatkauskulhoja =)
2 suppiloa =D
Pizza/piirakkaleikkuri..
Lisää säilytysrasioita =)
Mun "korutelineeseen" uusia koukkuja =)
Vaiks kuinka kätevät =D
Ihana servettiteline ja servettejä =)
Keittokauha ja tommonen teelusikka =) Sillo sain valmistujaislahjaks "teepuruja" (en tiä onks oikee nimi =D) ni nyt tolla saa hyvin tehtyy niistä teetä =)
2 pussia pukupusseja =)
2 leikkuulautaa =)
Nyt on sit Amerikan reissua järjestelty, ja kauheesti olis vielä hommaa =O Ihan uskomatonta että lähen jo ENS viikolla Amerikkaan =O Mul on kyl kaikki tunteet mitkä vaan voi olla, ilo, jännitys, pelko... Perhe on nyt tiedossa, hostmotherin nimi on Kathy ja hostfatherin Steve =D Mun tarvis muute hommata sellanen adapteri, ku siellähän on erilaiset pistokkeet kun Suomessa, ni jos joku tietää mistä niitä sais ostettua, ni kertokaa! =))

Tero teki joku päivä ihanaa curry-sosekeittoa =) Namskis, oli hyvää!
Ostettiin vähä aikaa sit sulkapallomailat, ja hukattiin ainoo sulka, ni nyt ostettiin lisää =D

En voi sille mitään, mut Britney vaan on ja pysyy mun Nro. 1 laulajana<3 Oon niin monta vuotta tykänny siitä, ja seurannu miten sillä menee =) Sillä on ollu omia heikkoja hetkiä, mut nyt se voi kuulemma hyvin =)

Käytiin viime viikolla kiertelemässä kirppiksiä, ja löyty kivoi juttui =)) Täs kirjas on tietoo vaiks kui monest terveellisestä raaka-aineesta ja sairauksista, sekä ruokaohjeita =)
2 ihanaa leffaa =)
Yks mun lempikirjasarja, Artemis Fowl =) Nää makso yhteensä tyyliin joku 1€ =D
Eilen vuokrattiin Teron kaa Piin elämä, ja ostettiin vähän irtokarkkii leffan kaa =) Oli niin hyvä elokuva!! Katottin se tänään päivällä uudestaan, enne ku käytiin vuokraamassa toinen elokuva =) Siis suosittelen kyllä kattomaan toi, aivan uskomattoman hyvä elokuva! Ja oltiin nii hienosti tehty et ku katottiin koneelta, ni jotkut kohdat näytti ihan 3D:ltä =)
Piin elämä on muuten voittanu 4 Oscaria =) Tää oli yks mun lempikohtaus siitä elokuvasta =)
<3
Tänään aamupalaa =)) Persikkaa ja banaania =D Tero taiteili <3
En oo kotona ennen tehnyt sienikeittoa, mut nyt tein, ja täytyy kyl sanoo et en mä ihan turhaan oo kokki ammatiltani =DD Oli siis niin hyvää =)
Nyt laitan kaikki kuntoon sillai, et ku Tero tulee kotiin, niin päästään alottamaan elokuvan kattominen =) Vuokrattiin nyt Puhdistus, koska siitä ollaan niin paljon puhuttu, et haluttiin nähä se =) Saa nähä millanen on =D Kirjottelen taas kun kerkiän =)

Tää biisi soi koko ajan päässä!! =O Mut tää on kyl hyvä =)

2 kommenttia:

  1. Puhdistus.. ihan hirvee.. Siis tosi hyvä ja näi mut veti todella todella sanattomaks ja teki mieli vaa itkee..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)