lauantai 11. toukokuuta 2013

Tuomio


Moikka!

Oon nyt pitkään miettinyt että mitä teen tän blogin kanssa.. Et jatkanko kirjoittamista vai en.. Ja oon nyt tullu siihen tulokseen että jatkan.. Itseni vuoksi.. Nyt oon jo alkanu miettimään kuin bloggaaja, et tosta haluun kuvan blogiini ja tosta voisin kirjoittaa.. En halua enää lopettaa.. Aion silti kirjoittaa ilman stressiä, enkä mieti että mistä lukijat haluavat lukea, vaan että mistä mä haluan kirjoittaa..

Ajattelin että olisi ollut kiva tehä joku blogiremppa, et alottais ” uudelta pöydältä” tän kirjoittamisen, mutta oon niin tyytyväinen blogini ulkonäköön, joten en nää tarvetta siihen =) Mutta jos teillä lukijoilla tulee mieleen jotain mitä tarvitsisi muuttaa, sanokaa ihmeessä! =))

Tänään on ollut tosi ihana päivä, ja nyt oon kyllä ihan poikki! Aion nyt ottaa hyvän asennon, katsoa netistä keskiviikon Greyn anatomia-jakson ja nauttia vapaasta =) Teen varmaan vielä tänään tai sitten huomenna pitkästä aikaa uuden vähän enemmän uutta tietoa antavan postauksen, ja lisää ostoksia Unkarista on vielä tulossa =D

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva että jatkat kirjoittamista, musta on kiva seurailla kuulumisia tätäkin kautta :) Ja niin, ei kannata ottaa stressiä, vaan pitää sit aina taukoja kirjoittamisesta kun alkaa tuntua "pakkopullalta" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Mustakin on tosi kiva lukee sun blogias! =)) Ja kiitos kannustuksesta, ehkä näit vaiheita sit vaan välillä tulee ettei oo ihan varma mitä varten tätä tekeekään =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)