perjantai 24. toukokuuta 2013

Istutuksia, kinuskikastiketta ja juhlan tuntua =)

Hui taas on mennyt viikko ku oon viimeks kirjottanu, jotenki päivät menee vaan niin nopeesti =O Paljon on taas tapahtunut ja tulee lähiaikoina tapahtumaan =D

Tehtiin lauantaina kinuskikastiketta ja puolukoita! Toi on niin hyvä jälkkäri, ja helppo =)


Kutsukortit mun valmistujaisiini on nyt muuten löytänyt omistajansa, joten voin laittaa tänne kuvia millaset niistä tuli =) 
Aika yksinkertainen mut ihan mun näkönen ja ihana =)Etittiin lauantaina Teron kaa kissojen ja koirien kaa mekkoa mun valmistujaisia varten, mut ei löytyny mistään keskustan kaupasta! =/ Mut sit ku menin maanantaina käymään Iccossa, ni ensimmäinen kauppa ja ensimmäinen mekko mitä koitin ni se oli sit se! =D Mekko oli viimeinen kappale, ja sattu olee just mun kokoa! Mikä tuuri<3

Maanantaina ostin meille myös tulostimen! Oon jo pitkään miettiny et sellanen täytys hankkii, mut nyt vihdoin sain aikaseks ostaa =) Aika kallis paukku oli, mut kyl se on niin tarpeellinen vehje et oli kyllä hyvä ostos =D

Keskiviikkona meillä oli ruokana ruis-puolukkapuuroa =) Eka kerta ku tein kotona sitä, mut onnistu hyvin ja on kyl NIIN hyvää! Aika kauan sitä täytyy kyl keittää (ohjeessa lukee n.1h, mä keitin n. 45 min ja oli jo kypsää) mut kyl se on niin hyvää! Ja terveellistä, halpaa ja periaatteessa helppoa =) Oon muuten ruvennu pitämään semmosta "FoodBook"-nimistä kirjaa. Siihen kirjotan mitä ollaan syöty päivälliseks minäkin päivänä.. Siit on sit helppo kattoo ja suunnitella et mitä haluis seuraavalla viikolla syödä (tehään sunnuntaina aina ens viikon ruokalista, joka aina välillä kyllä muuttuu, mut semmonen alustava =))

Eilen päätettiin istuttaa muutama kukka tohon meijän oven eteen, ja siitä tulikin tosi kivan näkönen! =) Mua vähän mietitytti et mikä kukka siihen olis hyvä, koska ei olla kumpikaan mitään multapeukaloita, mut sit tuolla työpaikalla mis olin nyt harjottelussa ehdotettiin et samettiruusu olis aika helppohoitoinen ja kaunis, ja sitä sattu löytymään halvalla ja kivan näkösenä =) Sitä siis! =))

Nää puutarhahommiin avuks =))

Meijän seinää pitkin kiipeili eilen vaiks kui paljon etanoita! =O En oikein pidä noista, ne on niin limasia =/ Paitsi voin kyllä syödä niitä =P No joo ei ravintoloissa etanat oo ihan tollasia =DD

Pikkuetana =) "Etana etana näytä sarves, tuleeko huomenna pouta"=)

Tääl oli joku toritapaaminen vissiin =D


Tämmönen siit sit tuli! Mun mielest vaiks kui hieno ensimmäiseks kukkapenkiks =) Tolle seinälle me ei voida mitään, se on mitä se on, vanha..

Näitten kukkien väri on kyllä luonnossa ihan erilainen kun tässä kuvassa! =(

Nii ja sit meijän ihana amppeli, se on vielä elossa ! =))

Tämmönen löyty kauheen risukasan alta, saa nähä mikä täst kasvaa =D

Tänään oli mun vika päivä tuolla ylä-asteen suurkeittiöllä =O Päivä oli tosi hauska, yseille oli nimittäin pizzaa tarjolla, joten oli aika kiireistä ja hommaa kyllä riitti =) Vaiks olinki tuolla vaan kolme viikkoa, tutustuin hyvin kaikkii työkavereihin, ja tykkäsin niistä kaikista! Tulee kyllä ikävä noita kaikkia <3 Työ oli mukavaa (mikä on suuri yllätys koska en yleensä suurkeittiöistä pidä =O), työkaverit tosi mukavia, päivät meni tosi nopee ku oli koko ajan jotain hommaa, mut päästettiin oikeesti tekemään ruokaa eikä laitettu vaan tiskailee ym.. Kyllä jäi positiivinen fiilis tosta paikasta, suosittelen kyllä muillekin opiskelijoille =)

Ei oo sit enää ku 3 1/2 koulupäivää, ja sit olis kokin paperit kädessä! Aikas hienoo kyl, saa ol ylpee ittestään =) Oon jo saanu kaks valmistujaislahjaa ennakoon, mut teen niistä sit vaiks erikseen postauksen =)

Tero toi sukulaistensa tyköö raparperia maanantaina, ja eilen sain aikaseks tehä niistä jotakin =P

Elikkä raparperikiisseliä =)

Väri on vähän väärä koska jouduin laittamaan mehua joukkoon, mut kyl se raparperilta maistu =) Ja oli hyvää! =)

Rakastan syödä raparperiä (enkuks muuten rhubarb =D) vaan tolleen "raakana" sokerin kanssa! =))

Eilen illalla oikeen herkuteltiin =)) Raparperikiisseliä, raparperiä sokerin kera, kiiviä, persikkaa (joka oli muuten NIIN hyvää<3 rakastan persikkaa!) ja kivennäisvettä =) NAM!

Ah, meidän oma sodastream on säästänyt niin paljon rahaa ku ei tarvi ostaa kivennäisvesiä eikä limuja =)

Tänä viikonloppuna meillä on vaan yhet synttärit sunnuntaina, mut huomenna ajattelin ottaa vähän ylppäreihin lukemisessa kiinni suunnitelmaani =P Kuulostaa tylsältä, ja no sitä se onkin =DD Onneks sunnuntaina pääsee sit vähän juhlimaan Teron kummipojan 2-vuotissynttäreitä, ettei käy liian tylsäks viikonloppu =)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! =)