keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Blogikriisi


En enää keksi syitä blogini kirjoittamiselle..

Monet sanoo että kirjoittaa blogia koska haluaa purkaa tunteitaan ja mielipiteitään jonnekin, tai haluaa pitää päiväkirjaa.. Ja joo sellanen ajatus mullakin oli aluks, mut nyt oon ruvennu ajattelee et miks en sit kirjota vaan päiväkirjaa tai jotakin muuta.. Miks ne sit viel täytyy julkaista?

Jotkut sanoo että haluaa olla inspiraationa muille.. No, mä en tee mitään asupostauksia, enkä muutenkaan oikein tiedä mitä inspiraatiota mun blogista nyt saisi?

Monien blogeista saa paljon vinkkejä ja ideoita esim. lastenhoidossa, kokkailuissa, käsitöissä tai muussa.. Mä en kirjoita suoranaisesti mistään erityisestä, vaan siitä mistä tekee mieli kirjoittaa, joten en löydä tästäkään suoranaisesti syytä kirjoittamiselle.

Mulle ei oo tullut mitään lukijakuntaa, ketä suuresti harmittaisi jos lakkaisin kirjoittamasta tätä blogia. Lukijoita on huimat kuusi. En tarkoita että odotin blogini menestyvän ja saavan satoja lukijoita, mutta tämä siis uusi syy miksi minun EI tarvitsisi kirjoittaa..

Mä kyllä tykkään kirjoittaa yleisesti ihan hirveesti. Oon pienestä asti lukenut ja kirjoitellut kaikenlaista, joten tää blogijuttu oli niin hyvä juttu.. Mut nyt oon vaa ruvennu miettimään et jos jättäiski ne jutut julkasematta..


2 kommenttia:

  1. Sun blogiis on kyllä ihana lukea, mutta jos et halua kirjoittaa niin ymmärrän kyllä =) Aina ei vaan jaksa =) Ja lukijoitahan on kyllä muitakin kuin noi kuusi, mutta ei virallisia, eli heitä ei lasketa =) Kokemuksesta voin sanoa, että jos blogin kirjoitus ei luista niin siitä ei kannata ottaa stressiä. Blogin kuuluu olla SINULLE se hieno ja kiva asia, muiden mielipiteet ja mielihalut tulevat vasta sen jälkeen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 =) Ehkäpä tollasten lukijoitten takia tätä tekee =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)