keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kuvia ja kauhun hetkiä! =D


Jeejee netti toimii, joten pystyn laittaa tänne vähän kuvia.. Kauheen vaikee valita mitä kuvia pitäis laittaa, mut koitan keksii jotain kivoja =) Tulee vähän kivemman näkönen postauski ku on kuvia =D


Jossain yläilmoissa matkalla Budabestiin =)
Meijän huone (jatkuu kyl viel tonne vasemmalle päin =D) Mä nukun tossa telkkarin viereisessä sängyssä mis ei viel oo lakanoita =)

Vessa/suihku. Ärsyttävät noi hanat ku toisest tulee kuumaa ja toisest kylmää =/

Eteinen/"keittiö" =D Meil on kyl keittiö eriksee mut tos on meijän jääkaappi =)

Asuntolan ja koulun etuovi =) Tääl on siis jotain meijä ikäsii opiskelijoita, jotka on arkisin täällä ja viikonloput kotona.. =)

Silta matkalla meijän työpaikalle ja Bekescsaban keskustaan =) Tääl on kevät jo niin paljon pidemmällä, ihanaa! <3

Koko Bekescsaban keskusta on "remontissa" ja tääl on vähä vaikee suunnistaa et mist pääsee mihinkin ettei tipu mihinkää koloon =))

Täs on tää Hotel Fiume ulkoapäin, tosi nätti rakennus =)

Scaba-center =) Eli siis shoppailukeskus, missä on myös elokuvateatteri =D

Tää on tää mis oltiin syömässä sitä vähän niiku Subway-leipää =) Namskis! Ja halpaa oli =))


Kaupas oli tälläsii jäätävän isoja leipiä =O Toi 299 Forinttia on n. 1€ =D
 Eilinen ilta oli kyllä kokemus, huhhuh! =O Mentiin Kaisun kaa illalla lenkille, se piti olla iha vaan pikku lenkki, mut se venähtiki puoltoista tuntia kestäväksi =O Käveltiin eka sellasella aika pimeellä tiellä, ja sit säikähdettii iha sikana jotain rupikonnaa.. =DD Sit käveltii eteenpäin, ja yhtäkkii Kaisu näkee tien reunas kuolleen kissan! =/ En oo ikinä nähny kuollutta eläintä, ja mua pelotti TOSI paljon! =(( En pystyny kävelee sen ohi, joten mun piti men tien toiseen reunaan.. Se oli oikeesti ihan kauheeta.. Sit käveltii eteenpäin, ja tultii sellasel pellolle, mis ei ollu valoi missää.. Sit yks auto mikä oli parkkeerattu pellon reunaan, välkäytti valoja, ja pelästyttiin iha hirveesti! Lähettii vaa juoksee ja mä kiljuin =OO Sit käveltii sellast tiet pitkin, mis ei ollu katulamppuja, ja rekkoja vaan meni ohi ihan sikana.. Lopulta ku päästiin asuntolalle, olin niin huojentunu et mitää pahaa ei ollu sattunu kummallekaan.. Mut toi oli iha ku jostain kauhuelokuvasta, eikä oo koskaan ollu pelottavampaa lenkkiä =O


Meijän keittiö =DD

Hygienia ei oo ihan niin tärkee juttu täällä ku se on Suomessa =/

Matkakeitin =DD

Aamulla väsytti tosi paljon, ku oltii menty nii myöhää nukkuu ku oltii vähä lenkillä =O Työpäivä meni tänään ihan hyvin, tällä kertaa johtaja ei tarjoillu meille, mut ne työntekijät teki meille aamupalaa = ) Ruuaks meil oli jotakin keittoa, perunaa, ”hernekeittoa” ja sikaa mikä oli friteerattu =) Tuol on kyl nii hauska tehä hommii, ku ei yleensä tiiä et mihin ruokaan se menee mitä ollaan tekemäs, ni sit voi arvailla et mitä tästä mahtaa tulla ym =) Samoin välillä ei ees tiiä mitä raaka-ainetta kyseinen ruoka on, ja luulen et tuol keittiös tarjotaan myös matoja =O

Tuol työpaikal on yks Luigi-niminen mies, ja se on tosi mukava! Ja jotenkin on ollu nii hauska huomata, et ihminen voi vitsailla, vaiks ei olis yhteistä kieltä =)

Työpäivän jälkeen käytiin kaupassa, ja käytettiin hyväks meijän työetua, eli hotellin saunaa! =) Oli nii rentouttavaa mennä saunaan työpäivän jälkeen, ja nyt meen varmaa hetkeks päikkäreille =)

Tänään aamulla oli tosi ankee ilma, mut sit päivemmällä kirkastu.. Lämpötila on noin 18 astetta, eli ihanan lämmin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)