maanantai 1. huhtikuuta 2013

Häät mielessä ;)

Heips! Sanon nyt heti alkuun että Tero EI ole vielä kosinut mua eikä olla vielä menossa naimisiin eikä kihloihin.. Tuli vaan sellanen olo et haluun vähä kattoo häämekkoja, sormuksia ym. juttuja, ja esitellä lemppareita täällä =) 

Ihania häämekkoja: 


Tykkään tosi paljon tosta helmasta! =)

Tero oli joskus nähny unta meijän häistä ja mulla oli ollut sellanen mekko mis oli ollu sininen "vyö" niiku tossa kuvassa. Tykkään kyllä ideasta tosi paljon, ja sit viel ku haluisin sinisen sormuksen, ni ne sopis sit hyvin yhteen =)

Tässäkin toi helma ihastuttaa mua niin paljon, en vaa yläosasta oo nii varma..

Tää on kans tosi nätti, vähän yksinkertaisempi ku noi muut, mut ihana =)

Ihania sormuksia:
Heh, tällä sormuksella hintaa 6000 dollaria, joten unelmaksi taitaa jäädä =D

Ei oo vissii vaikee arvata lempiväriä näistä sormuksista? =))

Ollaan jo päätetty mihin halutaan häämatkalle, Uuteen Seelantiin <3 Innostus tuli ehkä TSH-leffoista (eli Tero Sydän Heidi <3) ja sit se muutenkin vaikuttaa niin mielenkiintoiselta maalta =)

Mitäs muuta mulle kuuluu?? =D No nyt on pääsiäinen vietetty ihanien ihmisten seurassa ja arki alkaa taas huomenna, onneks vain neljäksi päiväksi =) Lauantaina on sitten lähtö Unkariin, ja jännittää TOSI paljon! =O Jotenkin koko ajan oon vaa ajatellu et ei se kolme viikkoo oo niin pitkä aika, mut nyt rupeen panikoimaan et ONHAN SE! =D Tää viikko menee siis pakaten, nähden vielä kavereita ja torstaina mennään Teron kanssa juhlimaan meijän puoltoistavuotispäivää <3

Lauantaina kerronkin sitten jo kuulumisia Unkarista käsin, jos saan siellä netin toimimaan =D

2 kommenttia:

  1. Huh, luoja mä säikähdin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo ihan vielä ajankohtaista, mut mä ny oon tällänen hömppä =D

      Poista

Kiitos kommentistasi! =)