maanantai 22. huhtikuuta 2013

Auringonottoa, shoppailua ja aamupalaa =D


Hui, en oo torstain jälkeen postannu mitään järkevää, miten ny muistan mitä kaikkee on tapahtunu? =O Noo, ehkä täst selvitää =D

Perjantaina oli tosiaan meijän vika päivä tuolla keittiöllä, ja kaikki työntekijät oli ihan hulluja =D Ne keksi meille koko ajan hauskoi hommii eikä ollu kyl olleenkaan tylsä päivä =) Toisaalt vähän harmitti et joudutaan lähtee tuolt keittiölt, mut toisaalt iha kiva koittaa vähän eri juttuja, täällä hotellissa kun ollaan =)

Ihania! =)

Kaikki on muuten tuolla työpaikalla ollu yhestä asiasta ihan ihmeessään.. Ku ne tarjoo meille kahvia, ja sit ku mä sanon etten juo, ni sit ne kysyy et no poltatko, ja sit sanon et en, ja sit ne kysyy et juotko, ja sit sanon vaa et harvoin, ni sit kaikki on ihan ihmeissään =O Mut en tiiä onks ne niinku hyvällä vai huonolla tavalla ihmeissään, et pitäiskö olla ylpee ittestään, vai olla vaan ihan hiljaa? En tiiä yhtään millanen kulttuuri täällä on, et kui yleistä tupakointi tai alkoholi on.. =O

Toi keskusta on siis ollu kauheessa julkisivuremontissa, mut se alkaa pikkuhiljaa kyl valmistumaan =D

Aika sokkelo toi silti vielä on =O

Työpäivän jälkeen mentiin Kaisun kaa käymään ”lähikaupassa” Aldissa hakemassa juomista, ja mentiin hetkeks ottamaan aurinkoa =) Oli kyl niin lämmintä ja rentoo vaa istuskella, juoda jääteetä ja syödä karkkia =)

Paljan varpain =)) Ah, kesä on jo täällä! <3Lauantai-aamuna otin kuvia mun unkarilaisesta aamupalasta, joka koostuu aika samoista asioista kuin Suomessakin.. Mun aamu lähtee parhaiten käyntiin, jos saan herätä kun siltä tuntuu ja sit syödä rauhassa hyvän aamupalan.. =)

Munakokkelia =)

Jugurttimuroja =)

Vihreetä omenaa <3

Forest Fruit-teetä =) En oo viel ehtiny laittaa, mut juon siis teetä sokerin ja maidon kanssa =D

Appelsiinimehua =)


Lauantaina menin yksin shoppailemaan =D TAAS siis shoppailemaan! =) Oli niin hyvä fiilis ku kävelin keskustaa, ku aurinko paisto, oli lämmintä ja kuuntelin hyvää musiikkia =) Löysin taas vaiks mitä kaikkee, mut niistä teen sit postauksen Suomessa.. =) Päivä meni tosi nopee ja kivasti =)

Aurinko ja pilvetön taivas =)

Sunnuntaina en tehny oikeen mitään erikoista, juttelin kavereiden ja Teron kaa skypes, tein opinnäytetyötä, luin psykologiaa ja twilightia =) Oli jotenkin nii vaikee käsittää, et alle viikko ja ollaan taas Suomessa =O

Laktoositonta maitoa, täälläkin puolet kalliimpaa kun normi maito =O

Tänään oli niin mahtava päivä! =) Mentiin vasta kympiks töihin, ja ku mul ei löytyny tarjoilijavaatteita, ni en päässy tarjoilee, mut mennää huomen Kaisun kaa molemmat respaan vähä seurailee sitä työtä =) Mut tänään oltiin siivouspuolella, ja vaihettiin n. 10 huoneesta petivaatteet, käytiin lounaalla ja päästiin kotiin! =) Oli kyl ihan kiva päästä vähän näkemään tota siivouspuoltakin hotellissa =)

Tää tän puolisen sängyn lakana on mun laittama, aika siisti eiks je? =D


Aikas hassua sisustusta noissa huoneissa, ja hieman vanhat telkkarit =D

Työpäivän” jälkeen käytiin pankissa ja mäkkärissä (ostin mansikkapirtelön ja Kaisu kahvin =D) ja tultiin asuntolalle vaihtamaan vähän kevyempää vaatetta, kun oli niin pirun kuuma =/ Ja sit arvatkaas mihin TAAS mentiin? =)) Shoppailemaan tietenkin! =) No joo, nyt ostin sellasen jutun mitä oon kattonu heti ekasta päivästä lähtien, ja se on IHANA! <3 Löysin myös muutaman korun ja jotain muutakin =)

Oli niin lämmin päivä (se normi 30 astetta =D), et jäätiin keskustaan istumaan suihkulähteen viereen, ja mä söin vähän välipalaa =) 

Jätskiä! =)

Milka-suklaadonitsia =) Nam!

Oli kyllä hyvää =) Eikä maksanu ku joku 50 senttiä =D
Juteltiin siinä henkevii ja katteltiin unkarilaisia ihmisiä ja niiden puuhia =D

No, en oo sit tänään oikeen muuta tehnyt, paitsi punninnu mitä noi mun ostokset painaa, eikä oo ihan vielä paniikkia et menis toi 20kg raja yli, joten vielä voisi jotain pientä shoppailla =DD

Huomenna mennään kasiin ja siis sinne respaan, katotaan millanen päivä siellä tulee olemaan =)

Vähän kuvia tosta aulasta, eli tälläsiä maisemia sitten huomenna =D


Kolmen tähden hotelli =) Tossa siis respa =)

Enää 5 yötä nukutaan täällä asuntolalla, ja sit tullaan Suomeen, aika outoo =O Toisaalta aika on menny tosi nopee, eikä haluis vielä lähtee täältä lämpimästä..

Mut nyt meen tekee jotain ruokaa, täällä on jotenkin nii kauhee kuuma ettei tee ruokaa mieli ku vasta illalla =P

2 kommenttia:

  1. Vautsi, mieti et se julkisivuremontti o tehty sinä aikan ku ootte siel :) Noi huoneet on kyl tosi hienot, vaiks telkkarit onki vähä vanhat :)Toi hotelli näyttää muutenki tosi hienolta. Määki haluisin maistaa tota milka-donitsii, näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, Unkarissa tupakointi on tosi yleistä ja sitä tunnutaan harrastelevan ihan pienestä pitäen :D alkoholin käyttö taas ei mun mielestä oo sen suurempaa kun suomessakaan, mutta samalaisia humalahakuisia ne on, ettei sellaisia italia-tyylisiä nautiskelijoita ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)