keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Valitusta...

Aamu ei alkanut ihan niin hyvin kun suunnittelin.. Menin eilen illalla jo yhdeksältä nukkumaan, mutta uni ei tullut millään =( Stressasin ja stressaan vieläkin niin hirveesti näyttöö, opinnäytetyötä ja ylppäreitä.. Nyt seuraavat kolme viikkoa tulee olemaan niin stressin täyteisiä, että en tiedä miten saan nukuttua.. Yleensä stressi ei vaikuta muhun niin paljoo, etten saisi nukuttua, mutta nyt tuntuu stressin taso kasvavan niin suureksi että ei saa nukutuksi.. Kun saa yhden stressaavan asian pois päiväjärjestyksestä, tulee kaksi lisää.. Ei ollut ehkä ihan paras idea ottaa ylppäreitä tähän kevääseen.. Onneks huhtikuussa tämä stressi on ohi, ja voi vaan nauttia Unkarista =))

Kuva www.lawyerswithdepression.com- sivustolta


Tää stressi vaikuttaa kyllä mun ja Teron parisuhteeseenkin. Molemmat on tosi huonolla päällä, eikä energiaa enää riitä kysymään miten toisen päivä on menny.. Mä oon muutenkin tosi impulsiivinen ja kiihdyn nollasta sataan sekunnissa, joten riidan syyksi keksin mitä vaan.. Täytyy vaan koittaa muistaa että parisuhteemme ei ole oikeasti tällainen, vaan se johtuu tästä stressistä. Tää kevät kyllä koettelee meidän parisuhdetta kovasti.
Tänään olen menossa syömään ravintolaan, saa vähän irtiottoa tästä stressistä.. Odotan kyllä innolla! =)) Emme ole päättäneet vielä ravintolaa, joten sitä täytyy vielä hieman pohtia.. =DNyt oon koulussa ja täytys vissiin tehä opinnäytetyötä, mut en jaksa keskittyy sellaseen.. No kuhan huomenna näyttö menis hyvin ja sais sen pois alta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)