lauantai 23. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä hoffentlich!

No joojoo, tiedän et pääsiäiseen on vielä viikko aikaa, mut ku mä oon koko pääsiäisen isosiskon tykönä, ni päätettiin viettää pääsiäistä tänä viikonloppuna =)) Jee! =D Syötiin tänään muuten välipalaksi mämmiä, vaiks kui hyvää! =))
En tienny et mämmi myydään pakasteena =O (Pölö? =D)

Meijän rairuohot ja ohrat on kasvanu ihan sikana, jotkut kyl paremmal menestyksel ku toiset, ja taisin ite hukuttaa yhden kipollisen =P Mut silti ne on ihanii <3

Laitettiin tänään noihin rairuoihin ja ohriin tipuja ja suklaamunia =DSit piilotettiin pääsiäiskarkkeja ja sit toinen etti niit, toisaalt vähä tälläst hassutteluu, mut ihana tällänen aivot narikkaan päivä millon saa vähän lapsettaa =D 

Namskis!
Kindermunayllätykset =D Tero sai ton Paavo Pesusienen lemmikkietanan Karin (joo täyty googlettaa =D) ja mä sain jääpingviinin =)
Mua muute pelottaa ihan sikapaljon toi yks ohra/rairuoho, mist näkyy ne juuret =O Siis ne on NIIN pelottavii! =O
Siis niin ällöjä! 
Kui sit täytyy kattoo? =DD

Nyt on kyl niin hyvä fiilis! Mul oli eilen eka reaali-koe terveystieto.. Jännitin sitä hirveesti, ja oli nii outoo men saliin ja ajatel et oikeesti nyt on sit se aika ku näytetään KAIKKI mitä osataan.. Mut kutsuttiin tokavikaks, eli olin iha perällä.. Aika moni on nyt sanonut että salis on aika kylmä, joten laitoin hirveesti vaatetta päälle ja otin viel huovanki mukaan.. Kummiski siel istutaa kuus tuntii  (maksimissaan) ni kyl siin ehtii tulee kylmä.. Mut mul ei onneks tullu, ja eväitäkin oli just oikee määrä, vaiks en kyl mitää ruokataukoo ehtiny pitää..

Täs on kuva Teron eväistä ku menin poistamaan kaikki kuvat mun eväistä =( No mun eväissä erilaista oli yks leipä enemmän, kirsikkatomaatteja ja lakrisal-karkkeja =)

 Mä lähin salista 15.05, eli olin siellä tasan kuus tuntii, ja koko sen ajan vaa kirjotin =O Siis tietysti eka suunnittelin vastauksen ja pohdin sitä, mut kummiski koko ajan tein jotain.. En osaa yhtää sanoo millai koe meni, enkä haluukkaa.. Sit vaa rupee harmittaa jos meniki huonommi ku ajatteli.. Mut nyt se on ainaki ohi! =)

Meijän ihanat keltaset tulppaanit <3
Tänä viikonloppuna tarkoituksena on nyt kerrata saksaa.. Maanantaina on vielä saksan kirjalliset, ja sit mun ylppärit tältä keväältä on ohi =) Toivottavasti saksa menis hyvin.. Hoffentlich!
Saksan kieliopin kertauspapereita =D

Tällänen vihko tulee sit maanantaina olemaan edessä =O
Oltiin muuten perjantaina siellä hikijoogassa! =)) Mentiin Teron ja yhen kaverin kanssa sinne, ja Tero oli ainoa mies =D Mutta onneks Tero on niin kokeilunhaluinen et tuli ihan mielellään =) Ensituntemus oli ihan kauhee järkytys! =D Siis ei 40 astetta kuulosta niin kuumalta, mut se oli! Hiki alko virtaamaan heti kun astuit ovesta sisälle =O Huone oli ihanan tunnelmallinen, siellä oli suolakivilamppuja, ja ilma oli tosiaan kuin trooppisella saarella :D Oon siis ennenkin harrastanut joogaa, mutta en ihan tällästä.. Jooga kesti puoltoistatuntia, ja sen jälkeen oli tosi hyvä fiilis <3 Jossain vaiheessa tuli sellanen olo, että pyörryn, mutta se meni onneksi ohi.. Ihana kokemus! =D

Nyt on oikeestaan muutenkin tosi hyvä fiilis <3 Terveystieto on nyt ohi ja enää maanantain ylppärit, opinnäytetyö on aika hyvällä mallilla ettei sitä tarvi tehä paljoakaan ennen Unkarin reissua, (joudun kirjottamaan aika paljon tekstiä Unkarissa) saatiin sovittua jo tosi pitkään jatkunut riita yhden tärkeän ihmisen kanssa, mulla ja Terolla menee tosi hyvin ja Terollakin on jo ylppärin loppunut, Unkarin reissuun on enää alle kaks viikkoo, ja muutenkin kaikki on aika hyvin <3 Aina kun on tällänen olo, odottaa koska tapahtuu jotain huonoa.. Mut mä koitan nyt vaan nauttia olostani <3
20.30 alko Earth Hour, eli kaikkien kuuluu sammuttaa kaikki valot.. Valot sammuu mm. Olympiastadionilta, Eiffelin tornista ja Helsingin Tuomiokirkosta.. Mekin osallistutaan tähän, ja se onkin hyvä syy laittaa paljon kynttilöitä palamaan, käpertyä kullan viereen ja katsoa hyvää elokuvaa<3 Heippa! =)

2 kommenttia:

  1. Mitäs leffaa tällä kertaa?

    VastaaPoista
  2. Katottiin The Machinist-niminen elokuva, joka kerto miehest ketä ei ollu nukkunu vuoteen.. =O Oli kyl tosi hyvä ja erilainen, onneks lopus selvis et miks se ei ollu nukkunu =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! =)